Glumica Mina Sovtić, ćerka naše dramske umetnice Anice Dobre, sklopila je danas crkveni brak, u crkvi Ružica na Kalemegdanu, sa dugogodišnjim izabranikom Lukom Nikolićem.

Mina je odabrala svedenu belu venčanicu, a kosu je vezala u punđu. Prelepu glumicu je na njen "najvažniji dan" doveo njen otac, dok je njena majka, Anica Dobra, najveselija.

Kurir ANICA DOBRA UDAJE ĆERKU: Mina Sovtić se i pred BOGOM zaklela na večnu ljubav, a evo ko je mladoženja i čime se bavi

Na ceremoniji, koja je kasnila 20 minuta, se pojavilo oko 70 ljudi, među kojima i poznati - Olga Odanović, sa suprugom Draganom Petrovićem Peletom, Jovan Jovanović, Stefan Radonjić, Bane Trifunović sa novom suprugom Tihanom Lazović.

Kurir ANICA DOBRA UDAJE ĆERKU: Mina Sovtić se i pred BOGOM zaklela na večnu ljubav, a evo ko je mladoženja i čime se bavi

Anica je prva došla ispred crkve, par minuta pre ćerke i supruga i pozdravljala se sa gostima nasmejana lica, koji su čestitali ponosnoj mami.

Luka nije javna ličnost, a po zanimanju je arhitekta. Par je u vezi nekoliko godina. Slavlje će biti nastavljeno u restoranu na Kalemegdanu.

Kurir ANICA DOBRA UDAJE ĆERKU: Mina Sovtić se i pred BOGOM zaklela na večnu ljubav, a evo ko je mladoženja i čime se bavi

Ćerka naše legendarne dramske umetnike Anice Dobre, građanski brak skolpila je u aprilu ove godine, u opštini Stari grad u Beogradu. Mlada glumica je želela da njeno venčanje bude tajna jer svoj ljubavni život, pa time i udaju, drži daleko od očiju javnosti. Prema pisanju domaćih medija, Mina i Luka su u godinama bili u skladnoj vezi, te ne čudi odluka da je krunišu brakom. Slavlje je nedavno najavila njena majka, na svadbi Baneta Trifunovića i Tihane Lazović.

- I nas čeka velika svadba. Na njoj ćemo okupiti svoje prijatelje - poverila se Anica Dobra prijateljima na venčanju svog kolege Baneta Trifunovića, koje je održano nedavno na salašu kod Novog Sada.

miodrag-sovtic02-news1-damir-dervisagic.jpg
Damir Dervišagić 
foto: Damir Dervišagić

Mina Sovtić, rođena 1995. godine, je ćerka naše poznate glumice Anice Dobre i Miodraga Sovtića, predsednika FK Dorćol. Diplomirala je glumu na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu, u klasi Dragana Petrovića Peleta, igra u Zvezdara teatru, a gledali smo je u domaćim serijama “Žigosani u reketu”, “Ubice mog oca”, “Koreni”, “Besa 2” i “Crna svadba”.

Anica Dobra je više od dve decenije u braku sa Miodragom Mićom Sovtićem. Njegov sin iz prethodnog braka Miloš sekretar stručnog štaba "gaučosa". Par je godinama živeo u Nemačkoj, ali je godinama njihova baza Beograd.

Kurir.rs

Bonus video:

Kurir Venčanje devojke bivše Luke Jovića