ISTORIJSKI TRENUTAK: Bliski susret DVE LJUTE SUPARNICE izazvao HAOS! Sve smo očekivali, ali OVAKVE REAKCIJE nikako! (FOTO)
Foto: Profimedia

ŠOK

ISTORIJSKI TRENUTAK: Bliski susret DVE LJUTE SUPARNICE izazvao HAOS! Sve smo očekivali, ali OVAKVE REAKCIJE nikako! (FOTO)

Pop kultura -

Čini se da su Hejli Biber i Selena Gomez zakopale ratne sekire... Naime, slavne lepotice zajedno su pozirale na gala večeri američke filmske akademije, uprkos glasinama da su se svađale oko veze s Džastinom Biberom.

Kako prenosi Page Six Hejli i Selena smešile su se pred kamerama, bile prisne i zagrlile su se tokom fotografisanja.

Njihovo druženje je samo potvrdilo da između njih zaista nema animoziteta, kao što je Hejli tvrdila tokom gostovanja u "Call Her Daddy" podkastu.

- Niko od nas ne duguje nikome ništa osim poštovanja. Jako je poštujem - rekla je 25-godišnja Hejli za 30-godišnju Gomez.

- Svi s naše strane znaju šta se dogodilo, i mi smo u redu s tim, te možemo na to da gledamo s poštovanjem - nastavila je osvrnuvši se na nju i Džastina, koji su se verili u julu 2018, samo nekoliko meseci nakon njegovog konačnog raskida s Gomez.

Hejli je takođe potvrdila da je razgovarala sa Selenom već ranije i naglasila da među njima "nema drame". Džastin je bio u vezi sa Selenom osam godina, a tokom njihovih pauza povezivali su ga, između ostalih, s Hejli i Sofijom Riči.

Krajem 2017. godine slavni pevač poslednji put se pomirio s Gomez, a do marta iduće godine su ponovo raskinuli. Istovremeno su Biber i Hejli otpočeli svoju romansu. Hejli je tokom gostovanja u spomenutom podkastu takođe naglasila da nikada nije "ukrala" Džastina od Selene jer to nije u skladu s njenom ličnošću.

(Kurir.rs/ Page Six)

Bonus video:

00:04

Paparaco Kurir u Grčkoj: Džastin Biber sa suprugom u šetnji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track