ŠTEFI GRAF NE STARI! Evo šta Andre Agasi kaže o svojoj ženi posle više od 20 godina braka: Oduševio je sve JEDNOM REČJU! (FOTO)
Foto: Foto: AP

tako treba!

ŠTEFI GRAF NE STARI! Evo šta Andre Agasi kaže o svojoj ženi posle više od 20 godina braka: Oduševio je sve JEDNOM REČJU! (FOTO)

Pop kultura -

Na naslovnoj strani oktobarskog izdanja popularnog magazina "Vog" našala se zvezda belog sporta Štefi Graf i privukla je veliku pažnju zbog svog neverovatnog izgleda.

Njen suprug, takođe proslavljeni teniser, koji je bio i trener našem asu Novaku Đokoviću, Andre Agasi, objavio je ovu sliku i pokazao koliko je ponosan na svoju suprugu, a jedan korisnik tvitera komentarisao je:

- Vau! Stari li uopšte Štefi Graf?

Agasi je kratko i jasno napisao:

- Ne.

Slavni Agasi je odreagovao i dao primer ostalim muškarcima koji često ostanu nedorečeni kada je reč o komentarima o njihovim suprugama ili što je još gore, misle da žene sa godinama postaju manje lepe.

Poznati par Štefi Graf i Andre Agasi počeli su vezu 1999. a venčali su se dve godine kasnije. Imaju dvoje dece.

Andre Agasi, Štefi Graf
foto: Profimedia

- Andre je najbolji otac kojeg sam ikada mogla da poželim svojoj deci. Voli da provodi vreme sa njima, jednostavno ih je lepo gledati kada su zajedno - rekla je nedavno čuvena teniserka.

Agasi koji je bio trener svetskom teniskom asu Novaku Đokoviću, doživeo je posle teniske slave niz teških situacija. Supruga je odigrala ključnu ulogu u tome da se on vrati na pravi put.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:40

Novak Đoković stigao u Visoko: Najbolji srpski teniser danas otvara teniski kompleks u blizini BOSANSKIH PIRAMIDA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track