Aron Tejlor Džonson (32) od 2012. je u braku s 23 godine starijom Sem Tejlor Džonson, a njihov odnos je trenutno goruća tema na društvenim mrežama.

Naime, pojavile su se tvrdnje da je glumac prevario suprugu s koleginicom Džoi King (23), ali ne postoje nikakvi dokazi. Aron i Džoi poslednjih nedelja reklamiraju svoj novi film "Bullet Train" sa ostatkom glumačke ekipe, među kojom je i Bred Pit. Više puta su pozirali zagrljeni fotografima, a pojavile su se glasine da se između njih nešto dogodilo tokom boravka u Parizu.

aron-tejlor-dzonson-profimedia0708752741.jpg
Stuart Hardy/ABACAPRESS.COM / Abaca Press / Profimedia 
foto: Stuart Hardy/ABACAPRESS.COM / Abaca Press / Profimedia

Šuškanja o Aronu i Džoi postala su tema na Tviteru i TikToku, a ono što je bizarnije je da većina navija za to da je njihova romansa zaista istina. Razlog za to je što smatraju da je glumca njegova supruga, filmska redateljka, vrbovala dok je još bio maloletnik i optužuju je da mu je oduzela tinejdžerske godine. Kao dokaz za to ističu što su brzo dobili prvo dete.

Koliko je poznato, upoznali su se na snimanju mjuzikla "Džon Lenon: Dečko koji ne obećava", koji je ona režirala, a on je tumačio glavnu ulogu. Upravo ga je ona odabrala na kastingu 2008. godine.

Glumac je tada imao 18 godina, a ona 41 godinu. Sem je bila u braku s trgovcem umetninama Džejem Džoplingom (59), za kog se udala 1997. i dobili su zajedno ćerke Anđelicu (25) i Džesija Finiksa (17). Filmska redateljka se razvela iste godine kada je upoznala Arona.

Sem je svojevremeno otkrila da joj je glumac obećao da će se oženiti njome, iako nisu izašli ni na sastanak.

"Bili smo profesionalni na filmskom setu, ali svi su znali za nas. Rekao mi je da će se oženiti mnome, a nismo bili na sastanku, niti smo se poljubili", ispričala je.

Aron je jednom prilikom rekao da još pamti šta je nosila njegova supruga kada ju je upoznao.

aron-tejlor-dzonson-profimedia0733705078.jpg
NASH / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 
foto: NASH / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

"Znam šta je imala na sebi kad smo se prvi put sreli. Bila je to bela majica koju još nosi i volim je. Promenila mi je život, iako ne onako kako sam očekivao", prisetio se.

Dobili su ćerku Vajldu Rej 2010, a venčali su se 21. juna 2012. nakon tri godine veze u engleskom Somersetu. Uzeli su prezime jedno od drugog. Nekoliko meseci pre toga, u januaru 2012. dobili su ćerku Romi Hiro.

Inače, Džoi King, koju povezuju s Aronom, verena je za režisera Stivena Pijeta (31), a upoznali su se 2019. na snimanju serije "The Act". Neke navijanje fanova za glumčevu prevaru podseća na princezu Dajanu i kralja Čarlsa.

Naime, on je od početka njihove veze varao Dajanu s Kamilom Parker Bouls, pa kada je njegova supruga počela da ima ljubavnike i uživa u životu, deo javnosti je bio srećan što mu je "vratila milo za drago".

(Kurir.rs/ Story.hr)

Bonus video:

Kurir televizija SVAKI 4 BRAK U SRBIJI ZAVRŠI SE RAZVODOM, PREVARA GLAVNI UZROK: Stručnjak objasnio kako vara žena, a kako muškarac RAZLIKA OGROMNA