DRAMA NA POBEDNIČKOM NASTUPU HRVATSKIH PREDSTAVNIKA NA EVROVIZIJI: Mnogi nisu primetili OVAJ DETALJ! Snimak zaposeo mreže! (VIDEO)
Foto: Printscreen YouTube

POSTALO VIRALNO

DRAMA NA POBEDNIČKOM NASTUPU HRVATSKIH PREDSTAVNIKA NA EVROVIZIJI: Mnogi nisu primetili OVAJ DETALJ! Snimak zaposeo mreže! (VIDEO)

Pop kultura -

Nakon što je Let 3 proglašen pobednikom "Dore" 2023. i ujedno predstavnikom Hrvatske na Evroviziji, ubrzo je usledila repriza njihovog nastupa na velikoj sceni, koja nije protekla baš glatko.

Onima koji su pažljivo gledali prenos, verovatno nije promaklo nekoliko sekundi, u najmanju ruku, čudnih kadrova.

Let 3, Dora
foto: Komunikacije HRT

Sve upućuje na to da je jednom od snimatelja tokom pobedničkog nastupa doslovno ispala kamera iz ruku. Vidljivo je kako kamera odjednom počinje da snima pod s bočne strane. Trajalo je to nekoliko sekundi, a onda su prebacili prenos na drugu kameru.

Pojedini gledaoci "Dore" odmah su uočili propust i objavili ga na društvenim mrežama.

"Snimatelj je pao tokom pobedničkog nastupa", glasio je komentar jednog stranca na Tviteru.

Let 3
foto: Printscreen YouTube

Na društvenim mrežama nanizalo se mnogo komentara na račun pobednika "Dore". Osim hrvatskih gledalaca, i stranci su ispratili hrvatski izbor za pesmu za Evroviziju. Dok neki pišu da Let 3 treba diskvalifikovati s ovogodišnjeg Eurosonga, ima i onih koji su oduševljeni nastupom, te čak prognoziraju pobedu.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:12

EUROSONG IZMEĐU ŠOU PROGRAMA I POLITIKE: Dejan Kukrić i Nenad Vuković u Usijanju dana

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track