"SAD JE ZVANIČNO, KARDAŠIJANKE SU VANZEMALJCI": Kim objavila izazovnu fotku, a svi gledaju u OVAJ DETALJ u potpunom ŠOKU! (FOTO)
Foto: SKIMS/TNI PRESS LTD. / IMP Features / Profimedia

NE MOGU DA VERUJU

"SAD JE ZVANIČNO, KARDAŠIJANKE SU VANZEMALJCI": Kim objavila izazovnu fotku, a svi gledaju u OVAJ DETALJ u potpunom ŠOKU! (FOTO)

Pop kultura -

Popularna starleta Kim Kardašijan proslavila se na račun svojih oblina, a sada je objavila najnoviju sliku koja je, u najmanju ruku, šokirala ceo svet, a posebno njene fanove.

Kim je tokom prethodne godine rešila da se otarasi viška kilograma, te je za svega nekoliko meseci izgubila čak 10 kilograma, a sada se na slici, koju je objavila na društvenoj mreži Instagram, vidi da je u tom procesu izgubila i obline.

Kim Kardašijan
foto: SKIMS/TNI PRESS LTD. / IMP Features / Profimedia

Ona je pokušala da izreklamira svoj brend "Skims", koji je nedavno dobio svoju novu kolekciju i zbog kog je imala priliku da održi predavanje na Harvardu, ali su njeni fanovi ipak bili fokusirani na njeno telo i pitali su se šta li se desilo sa njenim oblinama.

Veliku pažnju privukao je i vanzemaljac, koji se našao na setu jer je deo njene reklamne kampanje. Vanzemaljca na slici mnogi su osudili uz komentar "Sad je zvanično, Kardašijanke su vanzemaljci", ili "Znao sam da vanzemaljci i NLO imaju veze sa Kardašijankama".

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:14

Kupila haljinu Kim Kardašijan i razočarala se

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track