OVA LEPOTICA JE ĆERKA NAŠEG VODITELJA! Njenog oca Srbija OBOŽAVA, a ona ne želi da se eksponira: Voli prirodu i prava je LUTKA!
Foto: Printscreen

PRELEPA JE

OVA LEPOTICA JE ĆERKA NAŠEG VODITELJA! Njenog oca Srbija OBOŽAVA, a ona ne želi da se eksponira: Voli prirodu i prava je LUTKA!

Pop kultura -

Voditelj Jovan Memedović veoma je popularan, a ljudi ga vole zbog šarma, duhovitosti, predivnog odnosa prema prirodi i jako ga poštuju što svoj privatni život čuva daleko od znatiželjnih pogleda javnosti.

Tako nikada nismo imali priliku da vidimo sa ćerkom Mašom koja je izrasla u pravu lepoticu. Voditelj poštuje njenu odluku da ne želi da se javno eksponira, a ona je od njega nasledila brojna interesovanja i talente.

Maša Memedović vrlo je vredna i ambiciozna devojka, te je nedavno oduševila sve kada je odlučila da leto provede berući maline.

Maša je aktivna na društvenim mrežama i sa svojim pratiocima neretko deli slike i snimke na Instagramu na kojima otkriva detalje iz privatnog života. Nedavno se pohvalila i stajlingom za koji je potrošila svega 1000 dinara, te je tada dobila niz pohvala budući da se brojna deca poznatih najčešće hvale luksuzom.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:15

JOVAN MEMEDOVIĆ SE SNIMAO U AUTOMOBILU, A SVI SU PRIMETILI JEDAN DETALJ! Voditelj napravio prekršaj u saobraćaju, a evo i koji!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track