OTKRIVENO ŠTA JE GLUMAC RADIO NOĆ PRE NEGO ŠTO JE UMRO Oglasila se i njegova supruga potresnim rečima: Prerano nam je ODUZET! FOTO
Foto: Printscreen/Instagram

velika tuga

OTKRIVENO ŠTA JE GLUMAC RADIO NOĆ PRE NEGO ŠTO JE UMRO Oglasila se i njegova supruga potresnim rečima: Prerano nam je ODUZET! FOTO

Pop kultura -

Glumac Lens Redik preminuo je pre četiri dana, a sada je otkriveno da je navodno veče pre nego što je umro igrao igrice.

Holivudski glumac preminuo je 17. marta, i to, kako tvrde američki mediji, prirodnom smrću, a nakon njegove smrti otkriveno je kako je bio veliki zaljubljenik upravo u video igrice.

Redik je pozajmio svoj glas u nekoliko vrlo popularnih igara, kao što su "Horizon Zero Dawn" i "Horizon Forbidden West", u kojima je glumio Sajlensa, ali znatno poznatiji je po ulozi Komandera Zavale u serijalu igara "Destiny". Takođe, Redik je obožavao i da igra "Destiny", što se vidi i na snimcima na njegovom Instagram profilu.

Osim što je igrao Zavalu u igrama Destiny, Redik je, kako tvrdi gejming portal "Dexerto", imao čak 2800 sati provedenih u igri "Destiny" i njenom nastavku, a tvrde da je Redik čak igrao igru to veče pre nego što je preminuo i da je u njoj bio veoma uspešan s vrlo dobrim rezultatom od 22.000.

A koliko ga je gejming zajednica igirice "Destiny" volela najbolje svedoči njihov gest. Nakon što se saznalo da je Redik preminuo igrači su se okupili oko njegovog lika unutar igre i odali mu počast.

Njima se posebno zahvalila i Lensova supruga, Stefani Redik.

"Puno hvala hiljadama ljudi koji igraju video igru "Destiny" koji su odali Lensu posebnu počast unutar igre. Lens vas je voleo jednako kao što je voleo igru Destiny", poručila je Redik.

- Lens nam je prerano oduzet. Hvala svima na bezuslovnoj ljubavi, podršci i prekrasnim pričama koje ste podelili na raznim platformama ovih dana. Vidim vaše poruke i ne mogu opisati koliko sam vam zahvalna na svemu - napisala je.

Da podsetimo, Lens je nedavno bio na turneji za četvrti nastavak filma "John Wick' u kom je igrao ulogu Čarona. Preminuo je u 60. godini života, a policija za TMZ je navela kako su ga pronašli u petak u njegovoj kući. Uzrok smrti i dalje nije objavljen.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:54

KADA KAŽEM DŽENI JE TRUDNA, ZNA SE ŠTA SMO RADILI! Glumac otkrio detalje iz braka sa influencerkom iz Španije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track