LETELO PERJE NA EVROVIZIJI! Duška šokirala anegdotom sa takmičenja: POŠIBALI SU SE U WC, PA IZAŠLI KAO DA SE NIŠTA NIJE DESILO
Foto: Kurir TV, Printscreen/Youtube

kurir tv

LETELO PERJE NA EVROVIZIJI! Duška šokirala anegdotom sa takmičenja: POŠIBALI SU SE U WC, PA IZAŠLI KAO DA SE NIŠTA NIJE DESILO

Pop kultura -

Nakon istorijske pobede Marije Šerifović i grupe Bjuti Kvins na Evroviziji 2007. godine, Srbija je bila domaćin naredne godine.

Pesma Evrovizije 2008. godine je bila posebna po tome što je prvi put u istoriji imala dve polufinalne večeri i Veliko finale, zbog velikog broja učesnika. Ova manifestacija je održana u Beogradu, a među tadašnjim debitantima su se našli Azerbejdžan i San Marino.

Kurir televizija
foto: Kurir Televizija

Duška Vučinić, šef odnosa s medijima i štampom Radio-televizije Srbije, gostovala je u emisiji "Puls Srbije" kod voditelja Ivana Gajića i otkrila zanimljive anegdote o predstavnicima Azerbejdžana koje do tada nisu bile ispričane.

"Potukli su se ona dvojica sa krilima", izjavila je Vučinić sa osmehom. "Preslatki su bili, ali neposredno pre nego što su nastupili, u toaletu su se pošibali. Dobro se toga sećam."

01:19

PREDSTAVNICI AZERBEJDŽANA SU SE POŠIBALI U TOALETU! Duška Vučinić otkrila anegdotu sa Evrovizije u Srbiji: LETELO JE PERIJE

Ova neočekivana i zabavna priča iz kulisa Evrovizije 2008. godine otkriva da i iza blještavila i glamura takmičenja postoje ljudski trenuci i neobične situacije. Vučinić nije otkrila detalje o tome šta je izazvalo potuku dvojice sa krilima, ali je naglasila da su bili veoma slatki i neposredni.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track