Kim Katral, čuvena Samanta iz kultne serije "Seks i grad", otkrila je detalje veze sa Rasel Tomasom sa kojim je zajedno od 2016. godine.

Vest o povratku omiljene Samante u seriju "Seks i grad" koju glumi Kim Katral, razveselila je njenw obožavatelje, a ona je sada odlučila da progovori o svom ljubavnom životu u stvarnosti o kojem se zapravo ne zna puno.

seks-i-grad-profimedia0094270744.jpg
New Line Cinema / Entertainment Pictures / Profimedia 
foto: New Line Cinema / Entertainment Pictures / Profimedia

66-godišnja Samanta je u srećnoj vezi sa svojim partnerom Raselom Tomasom i u razgovoru za "The Times" je priznala kako je jako zahvalna na tome i da imaju lep zajednički život. Par se upoznao 2016. godine nakon što je Kim snimila prilog o nesanici za emisiju "Woman's Hour" na BBC Radiju 4, na kojem Rasel radi kao inženjer zvuka.

kim-katral-profimedia.jpg
Profimedia 
foto: Profimedia

Nakon snimanja ostali su u kontaktu neko vreme, nakon čega je on odleteo u Kanadu da bi je posetio, a sve ostalo je istorija. Govoreći za "Times" priznala je da su njene prethodne veze uvek bile instinktivne, ali da je sa Rasom sve išlo polako.

"Naši životi su bili tako odvojeni i tako različiti. Sada imamo lep život i jako sam zahvalna tome", otkrila je.

profimedia0212101447.jpg
Profimedia 
foto: profimedia

Kim je ispričala i kako je ih je pandemija koronavirusa zaključala zajedno i njihovu vezu bacila na jedan pravi test ali i da su od tada nerazdvojni, te žive na relaciji između Njujorka, Kanade i Londona.

Tokom intervjua glumica se takođe dotakla starenja i svojih promenljivih stavova prema korekcijama, nakon što je ranije rekla da je protiv operacija kada je bila u četrdesetima.

"Sada sam u šezdesetima i borim se protiv starenja na sve moguće načine. Sada postoji toliko mnogo drugih alternativa, tretmana koji podstiču vaše sopstveno telo da se bori protiv starenja. Ali da, ako imate novca i, što je još važnije, pravog hirurga jer ne može se dovoljno naglasi da želite da ličite na sebe! Nije to samo stvar sujete. Igram određenu vrstu žene koja izgleda na određeni način. I profesionalno se brinem o sebi", zaključila je.

Pre Rasela, Kim je bila u braku s Larijem Dejvisom, a njihov brak poništen je 1979. godine. Nakon toga se udala za Andreja Džej Lajsona, a njihov brak je potrajao do 1989. godine. Treći i poslednji, bio je s Markom Levinsonom i to od 1998. do 2004. godine.

(Kurir.rs/Dnevnik.hr)

Bonus video:

Kurir TV NISAM ZNAO DA IM JE TAKVA VEZA, URADIO BIH SVE DA JOJ POMOGNEM! Aca Bulić otkrio sve detalje odnosa sa Zvezdanom i Anom Ćurčić