Glumica Anđela Jovanović udala se proteklog vikenda za bivšeg sportistu Mihaila Dudaša. Nakon sudbonosnog "da" usledila je žurka na salašu u Krčedinu uz zalazak sunca, ali to nije kraj veselju.

2627-damir-dervisagic.jpg
Damir Dervišagić 
foto: Damir Dervišagić

Novo slavlje, kako saznajemo, zakazano je za naredni vikend u Zemunu, gde će svoje prijatelje okupiti mladini roditelji i proslavljeni glumci Branka Pujić i Dragan Gagi Jovanović. Poznati par ima mnogo prijatelja, pa bi s njima da proslave udaju svoje jedinice.

Anđela i Mihail građansko venčanje i svadbeno veselje upriličili su samo za najbližu rodbinu i uži krug prijatelja. Mladu je iz kolibe do matičara doveo njen otac Gagi Jovanović. Venčanju su prisustvovali Tamara Dragičević, braća Petar i Igor Benčina, Vladimir Aleksić, Tamara Krcunović i drugi. Glumica je svom prezimenu dodala Dudaš, a na poklon je dobila i "filmsku stolicu" sa svojim imenom i novim prezimenom. U toku noći mladenci su nekoliko puta promenili garderobu.

Instagram ANĐELINO VENČANJE DUGO ĆE SE SLAVITI: Gagi Jovanović ćerki pravi još jednu svadbu na posebnom mestu, a ovo je RAZLOG

Deo atmosfere sa ovog veselja mogao se videti i osetiti putem Instagram objava zvanica, a posebno je emotivan snimak na kom mlada sa svojim roditeljima igra uz pesmu "Pokreni me", grupe Laki pingvini. Žurka je potrajala do svitanja.

Glumica i bivši atletičar žive već nekoliko meseci zajedno, a svoju vezu krunisali su brakom nakon tri godine ljubavi.

Kurir.rs

Bonus video:

Instagram/blejzmodesti Anđela Jovanović doziva muža na venčanj