Šef kuhinje Daren Mekgrejdi otkrio je da je princeza Dajana za doručak tražila baš ovo, i to najmanje tri puta nedeljno.

Reč je o pasulju. Dajana je za doručak jela pasulj uz grejpfrut, šolju kafe i čašu soka od pomorandže pre odlaska u teretanu, otkrio je šef kuhinje.

„Htela je pasulj jer joj je neko rekao da ima malo ugljenih hidrata, malo masti i proteina, što je odlično za nekoga ko vežba“, rekao je Mekgrejdi za Insider.

princeza-dajana-profimedia0346246435.jpg
LFI/Photoshot / Avalon / Profimedia 

Pasulj je inače deo tradicionalnog engleskog doručka. Služi se uz jaja, slaninu, kobasice i pečurke.

Novinarka Insidera, Aneta Konstantinides, odlučila je da isproba jutarnji jelovnik princeze Dajane.

„Baš kao i Dajana, otkrila sam da je pečeni pasulj odličan način se napunite gorivom pre podnevnog treninga. Obično ga uparim sa pečenim jajima i nekim feta sirom (ipak sam Grkinja). Dodaću i kriške avokada ako imam. I pasulj uvek jedem sa puno ljutog sosa i sveže mlevenim crnim biberom. Pasulj takođe ima odličan ukus sa kajganom i tostom“, otkrila je.

profimedia0222978160.jpg
Profimedia 

Ona, kao i princeza Dajana, jede pasulj iz konzerve.

„Za zagrevanje pasulja potrebno je samo dva i po minuta i zdrav je. Za doručak iskoristim pola limenke, koja ima 150 kalorija, devet grama proteina i nula grama masti“, kaže Konstantinides.

(Kurir.rs/ Zadovoljna.rs)

Bonus video:

17:04
PRINC FILIP I PRINCEZA DANICA EKSKLUZIVNO ZA KURIR TV: Kraljica Elizabeta bila stidljiva! Otkrili da li će pristustvovati sahrani Izvor: Kurir televizija