Leonardo Dikaprio snimljen je ovih dana u Milanu. S njim je u društvu manekenka Vitorija Ćereti (25), ali i glumčeva majka Irmelin. Fotografi su ih snimili ispred muzeja Pinacoteca Ambrosiana. Dikaprio se trudio da se sakrije ispod kačketa prilikom izlaska iz muzeja, a Vitorija je hodala ispred njega. Fotografije je objavio Page Six.

leonardo-dikaprio-profimedia0808360294.jpg
Enrico Di Virgilio / Luca Sgro / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 
foto: Enrico Di Virgilio / Luca Sgro / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Inače, Vitorija je rođena 7. juna 1998. godine kao ćerka Đuzepea Ćerettija, vlasnika kompanije za podove, i domaćice Frančeske. Kad je imala 14 godina, prijavila se na takmičenje Elit Model Luk u Italiji, gde je došla do finala. Danas je uspešan italijanski model.

leonardo-dikaprio-profimedia0808360427.jpg
Enrico Di Virgilio / Luca Sgro / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 
foto: Enrico Di Virgilio / Luca Sgro / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Nosila je revije za brendove Chloé, Paco Rabanne, Alexander McQueen, Ralph Lauren, Alexander Wang, Versace, Roberto Cavalli, Dolce & Gabbana, Armani, Prada, Marc Jacobs, Michael Kors, Bottega Veneta, Tom Ford, Tommy Hilfiger...

vitorija-cereti-leonardo-dikaprio-profimedia0799579927.jpg
Clint Brewer Photography / A.I.M / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 
foto: Clint Brewer Photography / A.I.M / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pozirala je i za naslovnice Vogue u raznim zemljama poput Nemačke, Italije i Japana. Italijanski Vogue napisao je da je bila najtraženiji model 2018. godine na njihovoj internet stranici.

(Kurir.rs)