EVO KAKO DA SPREMITE ČUVENO JELO SA ROŠILJA DA BUDE JOŠ UKUSNIJE I SOČNIJE! Stvar je u nekoliko sastojaka koji ga čine SAVRŠENIM
Poslednji tim koji je došao do samog finala i demonstrirao svoja kulinarska umeća još jednom u finalnoj nedelji jeste tim Batlak.
Porodica Batlak pripremala je veoma neobičan specijalitet - aromatične ražnjiće.
Reč je dakle o jelu sa roštilja koje se nalazi na svakom meniju ozbiljnije srpske kafane, a priprema takmičarke su ga pripremale na poseban način kako bi bilo još ukusnije.
Sastojci koji se dodaju uz sitno seckano svinjsko meso su:
- Sveže grančice ruzmarina
- Senf
- Majonez
- Crveni luk
- Paprika
- Šampinjoni
- Slanina
- Puter
- Rukola
- Čeri paradjz
Još u prvoj sezoni našeg šou-a se videlo da ove dame znaju šta rade. I evo ih, posle tri sezone pauze one su se vratile sa željom da ovog puta odnesu pobedu. Zadata jela nisu bila ni malo laka, trema je bila prisutna, ali to nije uticalo na krajnje rezultate. Jelima su bile zadovoljne kako majke i snajke, tako i Seka i Raša.
Zbog zaboravljenih namirnica izguble su samo 6 minuta za kuvanje što ne predstavlja nikakav problem.
Majka i snajke su dobile sjajne komentare, a ni Seka ni Raša nisu krili oduševljenje.
Vladimir nije pogodio ko je spremao po njemu ukusnije jelo, pa tako ni tim Batlak nije dobio dodatni bod.
Kurir.rs
Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.
Bonus video:
"INTERES ZA VRAĆANJE U SRBIJU SVE VEĆI" Predsednik Vučić: Oko Božića plan za povratak ljudi iz dijaspore