Teodora Pavlovska, poznatija kaoTeya Dora, trenutno je glavni favorit na izboru Pesme za Evroviziju! Sa numerom "Ramonda", zauzela je prvo mesto na kladionicama. Mnogi su se iznenadili kada su saznali koje je godište devojka maestralnog glasa. Inače, Teya Dora je napisala velike hitove za brojne izvođače, ali jedna pesma je ostala posebna.

screenshot-20240229-221844.jpg
Printscreen/RTS 
foto: Printscreen/RTS

Reč je o numeri "Pazi se" koju izvode Jovana Nikolić i Coby. Teya Dora je jednom prilikom u intervjuu za Wanted! otkrila da joj je žao što ipak ona nije otpevala numeru čiji je tekst napisala zajedno u saradnji sa Cobijem.

jovana-1.jpg
Printscreen Premijera vikend specijal 
foto: Printscreen Premijera vikend specijal

- Za svaku pesmu koju pišem dam svoj maksimum. Volim kada čujem demo u svojoj izvedbi i vežem se za skoro svaku pesmu na poseban način. 'Pazi se' je pesma koja mi je posebno prirasla za srce i koju sam zaista osetila. Žao mi je što je nisam ja otpevala - rekla je pevačica još 2021. godine, kada je komentarisala i šta nedostaje našoj muzičkoj sceni.

whatsapp-image-20240229-at-10.49.29-pm-2.jpg
Damir Dervišagić 
foto: Damir Dervišagić

- Nemamo koncerte na kojima uz komercijalne hitove koji kidaju po klubovima, možeš da izvedeš i svoju baladu koju npr. imaš na projektu koji si radio. Fali nam scenski nastup i raznovrsnost žanrova i artista koji su popularni i dalje od underground muzičke scene na Balkanu. Svakako, mislim da smo na jako dobrom putu da se približimo američkom nivou profesionalizma i jako mi je drago zbog toga. Stvarno imamo neke sjajne ljude u industriji - rekla je Teya Dora.

(Kurir.rs/MONDO/A.G.)

Bonus video:

Kurir Teya Dora - Moja pesma ima srpsku melodiju, upakovanu u moderan zvuk i jaku poruku