BEZOS "BACIO OKO" NA NOVO PARČE RAJA NA ZEMLJI ZA SVOJU VERENICU: Milijarder ipak naišao na PREPREKU, a evo o čemu se radi (FOTO)
Foto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

ne da mu ni za 500 miliona

BEZOS "BACIO OKO" NA NOVO PARČE RAJA NA ZEMLJI ZA SVOJU VERENICU: Milijarder ipak naišao na PREPREKU, a evo o čemu se radi (FOTO)

Pop kultura -

Palm Bičom na Floridi kruži glasina da je Džef Bezos pokušao da kupi dom Hauarda Sterna za 300 miliona dolara. Izvori tvrde da Amazonov milijarder želi da kupi imanje voditelja.

„Veliki trač koji ovdje kruži je da je Džef Bezos kupio kuću Hauarda Sterna u Palm Biču za 300 miliona dolara”, rekao je jedan stanovnik novinarima.

„Džef Bezos i Loren Sančez potragu za kućom u Palm Biču okončali su kupovinom dva hektara imanja uz okean trenutno u vlasništvu drugog poznatog lokalnog para. Očekuje se da će cena preći 300 miliona dolara”, stoji na objavi magazina Palmer na Instagramu.

Page Six se raspitivao o tome da li je u toku zaista ova prodaja, pa je jedan lokalni izvor rekao da ne.

„Nije istina! Hauard je rekao Bezosu da nije za prodaju, čak ni za 500 miliona dolara!”, navodi izvor.

Hauard Stern
foto: Profimedia

Nadalje su izvori bliski Bezosu (60) i Sternu (70) za Page Six rekli da glasine nisu istinite.

Jedan od njih rekao je da Bezos uopšte ni ne traži nekretninu u Palm Biču jer je već kupio tri vile na ostrvu Indijan Kriku u blizini Miamija, što ga je koštalo 237 miliona dolara.

Stern je kupio imanje uz okean u Palm Biču 2013. godine za 52 miliona dolara. On i njegova supruga Bet uložili su oko 13 miliona dolara u renoviranje.

( Kurir.rs / Page Six / Jutarnji.hr / T.B. )

Bonus video:

01:57

SRBIN ZBOG ANTIAMERIČKIH OBJAVA POPIO PEDALU SA MREŽA?! Svaka žalba mu je odbijena, ALI OVAJ MILIJARDER MU JE POMOGAO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track