EVO KOJE PRESTIŽNE ŠKOLE JE ZAVRŠIO SIN DONALDA TRAMPA: Uskoro slavi i maturu, a Melanija je POBESNELA kada se OVO desilo (FOTO)
Foto: EPA-EFE/Erin Scott /

bliži mu se matura

EVO KOJE PRESTIŽNE ŠKOLE JE ZAVRŠIO SIN DONALDA TRAMPA: Uskoro slavi i maturu, a Melanija je POBESNELA kada se OVO desilo (FOTO)

Pop kultura -

I Baron Tramp je pomenut na sudu na Menhetnu tokom suđenja njegovom ocu Donaldu Trampu koji se optužuje da je falsifikovao poslovna dokumenta kada je glumici iz fimova za odrasle Stormi Danijels preko svog advokata platio 130.000 dolara da ne bi javno govorila o njihovoj navodnoj aferi, koja se desila kada je bio oženjen Melanijom Trampom. Razlog je matura poznatog naslednika koji će uskoro morati da donese važnu odluku - koji fakultet će biti naredni korak u njegovom obrazovanju.

Donald Tramp, Baron Tramp
foto: Eric BARADAT / AFP / Profimedia

Donald Tramp se požalio da će zbog suđenja propustiti maturu sina Barona, 17. maja. Sudija je doneo odluku da bivši predsednik prisustvuje tom događaju, piše Daily mail.

Baron Tramp uskoro će završiti Akademiju Oxbridge na Palm biču. Sin Melanije i Donalda Trampa izložen je daleko manje javnosti od ostalih Trampovih naslednika, a naročito Ivanke, Erika i Donalda juniora Trampa, koje je bivši američki predsednik dobio u braku sa pokojnom IvanomTramp. Podsetimo, iz braka sa Marlom Mejpls ima ćerku Tifani Tramp.

Donald Tramp, Baron Tramp
foto: Eric BARADAT / AFP / Profimedia

The Daily Beast je u aprilu pisao da bi Baron mogao da postane student Njujorškog univerziteta na Menhetnu. Prema izveštaju Staten Island Advance, postoji opcija da poznati naslednik košarkaške visine, igra košarku na koledžu ali je njegov otac ranije rekao da Barona više zanima fudbal. Varijante su i St. John's univerzitet i Univerzitet u Majamiju.

Baron Tramp završio je više prestižnih škola. Dok je živeo u Njujorku, pohađao je Columbia Grammar and Preparatory školu na Menhetnu. Preselio se u Vašington u Belu kuću zbog predsedničkog mandata svog oca. Upisao je zatim St. Andrew’s Episcopal školu u Merilendu. Godišnja školarina bila je 40.000 dolara.

0466181353, Melanija Tramp, Baron Tramp, Donald Tramp, porodica
foto: Profimedia

Upis u ovu školu bio je odstupanje od "pravila" jer su bivši predsednici SAD poput Baraka Obame i Džoržda Buša, svoju decu slali u privatnu školu Sidwell Friends u Merilendu, piše People.

Melanija Tramp nije srećna to je Tramp na sudu pomenuo sina Barona, prema kojem je ona veoma zaštitnički nastojena.

Melanija Tramp
foto: Brynn Anderson / UPI / Profimedia

"Pričao je o tome da bi propustio Baronovo diplomiranje, a zatim je opet govorio o tome na Truth Socialu jer je to izazvalo dosta izveštavanja o tome, a to jednostavno nije nešto što bi se njoj svidelo. Nema razloga da tako srećan događaj stavlja u te priče, koje će njihovog sina pratiti svuda. Mislim sam da je neverovatno sebično od njega što je Barona iskoristio na takav način", rekla je Stefani Grišam koje je bila njena direktirka komunikacija i šefica osoblja u Beloj kući.

Melanija Tramp, Baron Tramp
foto: Profimedia

Izvor blizak Trampovim rekao je da bi Melaniju rastužilo da njen muž propusti taj bitan momenat, ali da joj je jako zasmetala njegova izjava.

Donald Tramp je po dolasku na sud 26. aprila čestitao supruzi 54. rođendan. Čestitao joj je zatim i na Instagramu gde ju je nazvao prva dama SAD. On će se u novembru boriti za povratak u Belu kuću, na predsedničkim izborima u Americi.

( Kurir.rs / Blic žena / T.B. )

Bonus video:

01:58

AKO TRAMP DOĐE NA VLAST KURTIJU JE ODZVONILO Miletić obrazložio: U obrnutom slučaju, takođe će biti RADIKALNIH promena

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track