"LOŠE PODNOSI HEMOTERAPIJU" Kruže nove BIZARNE TEORIJE ZAVERE o Kejt Midlton dok se bori S RAKOM: "Vilijam neće još dugo s njom"
Foto: i-Images / Eyevine / Profimedia

NEMA KRAJA

"LOŠE PODNOSI HEMOTERAPIJU" Kruže nove BIZARNE TEORIJE ZAVERE o Kejt Midlton dok se bori S RAKOM: "Vilijam neće još dugo s njom"

Pop kultura -

Princeza od Velsa, Kejt Midlton (42) otkrila je u martu da ima rak i tom informacijom je šokirala svet. Mnogi su nagađali kako nije dobrog zdravlja, ali i kako postoje trzavice u braku s Vilijamom jer nije viđena u javnosti mesecima. Kada je u videu ispričala da ide na preventivne hemoterapije, u komentarima su se nizale poruke i želje za što bržim oporavkom.

Kejt Midlton, princ Vilijam
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Na Vilijama je sad palo dosta obaveza, poput brige o kraljevskim dužnostima jer rak ima i njegov otac, kralj Čarls. Princ se brine i o svojoj supruzi i troje dece. Na njima prikladan način su im objasnili kako je mama bolesna, ali i da će biti dobro. Čini se kako pojedinci na društvenim mrežama ne veruju u opstanak Vilijama i Kejt, iako astrolozi kažu kako je njihova kompatibilnost neosporna.

"I Čarls se leči pa ga viđamo. Očito ona hemoterapije podnosi užasno", "Neće to Vilijam još dugo moći da trpi", "Princ je sve morao da preuzme na sebe", komentariše se.

Kejt Midlton
foto: John Rainford / Sipa Press / Profimedia

Iz Palate se o odnosu Vilijama i Kejt nisu oglašavali, pa se čini kako je situacija između njih dobra. Nedavno je princ otkrio kako se Kejt nosi s bolešću. Vilijam je posetio centar za prevenciju samoubistava James' Place u Njukaslu, a jedna žena ga je upitala kako su Kejt i deca.

"Svi su dobro, hvala. Da, dobro nam ide", odgovorio je Vilijam.

(Kurir.rs/ Story.hr/ L. S)

Bonus video:

10:04

VELIKA ANALIZA EKSPERATA ZA KURIR: Britanska monarhija na pomolu NAJVEĆE KRIZE IKADA! Šta se krije iza fotošopirane slike Kejt?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track