ANTONIS REMOS STIŽE U BEOGRAD! Imam dosta prijatelja u Srbiji! Ovog našeg pevača smatra bratom, a i s ovom pevačicom je blizak
Foto: Belgrade River Fest

Antonis Remos stiže u Beograd

ANTONIS REMOS STIŽE U BEOGRAD! Imam dosta prijatelja u Srbiji! Ovog našeg pevača smatra bratom, a i s ovom pevačicom je blizak

Pop kultura -

Najveća zvezda grčke muzičke scene Antonis Remos 17. juna stiže u Srbiju. On će održati koncert 17. juna u okviru manifestacije Belgrade River Fest na platou Geozavoda u Beogradu na vodi. Samo za ovu priliku Remosa će pratiti najbolji muzičari koji s njim stižu iz Atine.

Za njegov nastup vlada veliko interesovanje. Antonis u Beograd, na koncert na otvorenom sa ograničenim brojem ljudi, stiže iz najekskluzivnijih koncertnih prostora Atine.

Antonis Remos sa suprugom na venčanju
Antonis Remos sa suprugom na venčanjufoto: Printskrin/Instagram, Privatna Arhiva

Mesec i po dana pred spektakl grčka muzička zvezda je čitaocima Kurira čestitao Vaskrs, ali je otkrio i kako se ovaj praznik slavi u njegovoj zemlji.

- Kao u Srbiji, i u Grčkoj na isti način proslavljamo Uskrs. I mi farbamo jaja i slavimo - kaže Remos, koji se raduje dolasku u Beograd.

- Srbija je prelepa zemlja s prelepim ljudima. Ovo neće biti prvi put da dolazim u vašu zemlju. U prošlosti sam doživeo veoma specijalne trenutke tokom mojih koncerata, s neverovatnom srpskom publikom, koja je pevala sve moje pesme i delila svoju ljubav - priča pevač i dodaje da sa ovih prostora ima mnogo prijatelja:

- Imam mnogo prijatelja iz Srbije, to nisu samo umetnici. To su prijatelji koje volim, oni imaju posebno mesto u mom srcu.

Veliku grčku zvezdu veže i prijateljstvo s našim kantautorom Željkom Joksimovićem, s kojim je svojevremeno i delio binu na koncertu:

Željko Joksimović
foto: Printscreen RTS

- Željka Joksimovića sam upoznao na bini na prethodnom koncertu u Beogradu. Imali smo i specijalni koncert u Atini. On je veoma dobar prijatelj, smatram ga bratom.

Antonis Remos gaji dobre odnose i s još nekim kolegama odavde.

Beovizija, Beovizija 2023, Tijana Dapčević
foto: Damir Dervišagić

- U studiju, ali i na bini, sreo sam se s mojom dobrom prijateljicom Tijanom Dapčević. Imam sjajne uspomene sa snimanja u Atini - završava Remos.

Bonus video:

00:57

JEDNA OD NAJBLIŽIH SARADNICA OTKRILA KAKAV JE ZAISTA ŽELJKO JOKSIMOVIĆ Sara je napisala najlepše tekstove POPULARNIH PESAMA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track