Legendarni holivudski glumac Ričard Gir, kupio je novu nekretninu u luksuznoj četvrti La Moraleha. Ovaj umetnik iskeširao je 11 miliona evra za nekretninu koja se nalazi u istoj četvrti kao i vila Luke Modrića.

Prve komšije su poznate face

profimedia0476869880.jpg
Profimedia 
foto: Profimedia

Luksuzno naselje obiluje vilama, ali i poznatim stanarima, pa se tako u istom kraju, pred imanja Luke Modrića, nalaze i domovi fudbalera Serhia Ramosa, ali i glumice Ane Obregon.

Luksuzna vila ima više od 10.000 kvadratnih metara zemljišta, trospratnicu sa više od hiljadu kvadrata, grejani bazen i privatni vinski podrum, piše Marca.

profimedia0783397162.jpg
Jean Catuffe/Dppi / Zuma Press / Profimedia 
foto: Jean Catuffe/Dppi / Zuma Press / Profimedia

Zbog supruge zavoleo Španiju

Kako su ranije pisali mediji, ovaj glumac odlučio je da se preseli u Španiju zbog supruge Alehandre Silve, sa kojom je u braku od 2018. godine.

- Zbog nje sam odlučio da se preselim u Španiju. Dala mi je šest divnih godina. Sada je na meni red da joj dam bar šest u njenoj zemlji - rekao je Gir za Vaniti Fair.

Prodao kuću u Nju Jorku

profimedia0357584952.jpg
Pofimedia 
foto: Pofimedia

Gir je pre dve godine prodao luksuznu vilu na obodima Nju Jorka za nešto više od 24 miliona dolara, koju je kupio još 1986. godine, a čini se da je u novom naselju pronašao svoj mir.

(Kurir.rs/I.M.)