Donatela Versaće bila je sinoć među brojnim zvanicama Met Gale 2024. Na zanimljiv način je ispratila dres- kod "Vrt života" u mini haljini, ali je pogled na njeno lice novi dokaz da je odavno rekla ne prirodnom starenju i prirodnoj lepoti koja ju krasila. Sestra kultnog dizajnera Đanija Versačea spada u najekstremnije primere plastične hirurgije i to je neizbežno sasvim očigledno.

profimedia0870758375.jpg
Angela Weiss / AFP / Profimedia 
foto: Angela Weiss / AFP / Profimedia

Kreativna direktorka modne kuće "Versace" postogla je modni pogodak na Met Gali 2024. a odavno je donela odluku da promeni na svom licu sve što se promeniti može i nažalost, nije odustala od takve odluke. Dosta toga je već odrađeno, a kako većina komentariše, nije trebalo da bude tako. Promene izgleda kreativne direktorke modne kuće "Versače" ubrajaju se u najdrastičnije transformacije svetskih javnih ličnosti.

profimedia0870802248.jpg
: Richie Buxo / SplashNews.com / Splash / Profimedia 
foto: : Richie Buxo / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Postavlja se i pitanje zbog čega je sestra kultnog dizajnera Đanija Versačea, koji je ubijen ispred svoje vile u Majamiju 1997. godine, odlučila da iz korena promeni lični opis. Kada se dese ovako velike transformacije, to pitanje jeste neminovno, a i važno je postaviti ga. Stručnjaci ističu da se iza ekstremnog broja estetskih korekcija i plastičnih operacija uvek kriju veliki problemi, koji se ne rešavaju u hiruškoj sali.

profimedia0186041984.jpg
Profimedia 
foto: Profimedia

Podsetimo, Donatela Versače od 1997. godine upravlja prestižnom modnom kućom, u poslednjih nekoliko godina suočavala se sa velikim profesionalnim izazovima, a bila je najveća podrška slavnom bratu dok je on gradio kultni modni izraz.

( Kurir.rs / Blic žena / T.B. )

Bonus video:

Kurir TV MODA SE VRATILA U NIŠ NA VELIKA VRATA! Lokalni dizajneri organizovali reviju posle 20 GODINA, evo šta kažu kako se oblače Nišlije