Slavna glumica Meg Rajan (62) bila je sinoć na Met Gali u Njujorku u društvu čuvenog dizajnera Majka Korsa. Njen stajling zaslužuje veoma dobro ocenu, ali i ovaj put u prvi plan izbija njeno lice. Već na prvi pogled jasno je zbog čega.

Meg Rajan oplenila je harizmom na Met Gali 2024. Crna haljina sa svetlucavim detaljima i tilom nije u grupi najboljih izdanja, ali ni najvećih promašaja. Da li će se glumica zadovoljiti tom ocenom?

profimedia0870772392.jpg
David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia 
foto: David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia

Čuvena Meg je ne tako davno plenila nesvakidašnjom prirodnom lepotom u Holivudu, smatrala se i jednom od najlepših glumica. Često se govorilo da je veoma simpatična što jeste veliki kompliment. A onda se to u međuvremenu promenilo.

Nagađa se da su za njen džoker osmeh krivi plastični hirurzi kao i njena želja da sačuva mladolikost ili da pak promeni na svom licu pto se promeniti može.

profimedia0870792932.jpg
DPRF / StarMax / Profimedia 
foto: DPRF / StarMax / Profimedia

Upravo je osmeh bio je zaštitni znak Meg Rajan. Kada su u pitanju ovake transformacije, uvek je dobro pitanje - šta se zapravo krije iza njih? Razlog je neretko takav da rešenje nikako nisu plastične operacije, ali mnoge zvezde biraju upravo tu metodu pa posledice mogu da budu prilično poražavajuće.

( Kurir.rs / Blic žena / T.B. )

Bonus video:

Kurir TV MODA SE VRATILA U NIŠ NA VELIKA VRATA! Lokalni dizajneri organizovali reviju posle 20 GODINA, evo šta kažu kako se oblače Nišlije