"KAD BROJIM BLAGOSOLOVE..." Supruga Sergeja Trifunovića objavila FOTKU SA SVADBE uz dirljive reči, a on ne skida pogled s nje
Foto: Printskrin/Instagram

NE PRESTAJU DA SE OGLAŠAVAJU

"KAD BROJIM BLAGOSOLOVE..." Supruga Sergeja Trifunovića objavila FOTKU SA SVADBE uz dirljive reči, a on ne skida pogled s nje

Pop kultura -

Sergej Trifunović i njegova 23 godine mlađa supruga Isidora ne prestaju da se oglašavaju na društvenim mrežama nakon tajnog venčanja koje su obavili proteklog vikenda.

Nakon što je glumac objavio fotografije svoje drage u ležernom izdanju i bez šminke, i ona je objavila fotografiju sa proslave venčanja uz emotivan opis.

"Kada brojim svoje blagoslove, tebe brojim dva puta", stoji u opisu fotografije koju je objavila Isidora, a na kojoj zagrljena pozira s glumcem.

Podsetimo, Sergej i Isidora, koja je od njega mlađa 23 godine, venčali su se u tajnosti u crkvi Sv. Apostola Petra i Pavla na Topčideru, a tim povodom upriličili su slavlje za uzak krug prijatelja i članova porodice.

Sergej Trifunović
foto: Kurir

Mlada je blistala u venčanici sa belim detaljima od čipke, dok je mladoženja nosio satensko odelo tamnosive boje. Isidora se potom presvukla u crnu kombinaciju, pa su mladenci pozirali ispred crkve.

O romansi Sergeja i Isidore javnost je brujala danima, a sve je iznenadila vest da su danas stali na ludi kamen, iako je glumac ne tako davno zaprosio svoju lepšu polovinu.

(Kurir.rs/ L. S)

Bonus video:

00:16

Oženio se Sergej Trifunović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track