Pevačica i glumica Dženifer Lopez nedavno je zablistala na Met Gali u Njujorku u svetlucavoj haljini koja je više otkrivala nego što je skrivala. Okupljene, ali i mnoge širom sveta, oduševila je vitkom linijom i mladolikim izgledom.

foto: Doug Peters / Alamy / Alamy / Profimedia

Bujna pozadina, po kojoj je poznata, i ovog puta je bila u fokusu, ali mnogi nisu mogli da ne primete da je Džej Lo prošetala sama. S njom nije bio suprug Ben Aflek. Možda s razlogom, jer se neprestano govori o tome kako on nije srećan otkako se venčao s njom.

Dženifer se u poslednje vreme takođe pojavila i na nekoliko dodela nagrada bez svog supruga, a ovih dana obavlja marketing i za svoju nadolazeću turneju. Na svakom događaju pojavila se sama.

foto: Image Press Agency / ddp USA / Profimedia

Podsetimo, Ben i Dženifer bili su vereni pre više od 20 godina, a onda su u novembru 2022. potvrdili da su se ponovo verili nakon što su dve decenije bili razdvojeni. Oboje su s drugima dobili decu i izgradili porodice, ali onda shvatili da im je suđeno da budu zajedno.

foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Inače, Ben se nedavno družio s bivšom suprugom, Dženifer Garner, nakon što su proslavili 12. rođendan svog sina Semjuela. Fotoreporteri su ih ulovili kako pričaju i smeju se ispred škole njihovog sina u Los Anđelesu.

(Kurir.rs/ Story.hr/ L. S)

Bonus video:

Kurir televizija SRBIN KOJI JE ODUŠEVIO DŽENIFER LOPEZ! Pojavio se u njenom spotu, a JEDNA STVAR ŠOKIRALA je sve! (KURIR TELEVIZIJA)