DŽENIFER LOPEZ JAVNO PONIZILA BENA AFLEKA: Slavna pevačica i dalje ne pominje razvod, ali o OVOJ UVREDI bruji cela javnost
Foto: Image Press Agency / ddp USA / Profimedia

skandalozno

DŽENIFER LOPEZ JAVNO PONIZILA BENA AFLEKA: Slavna pevačica i dalje ne pominje razvod, ali o OVOJ UVREDI bruji cela javnost

Pop kultura -

Nekada omiljeni par šoubiznisa Dženifer Lopez i Ben Aflek navodno prolaze kroz novu krizu. Naime, kao bomba odjeknula je glasina da se poznati supružnici razvode. Od tada se prati svaki njihov korak.

Dženifer Lopez, Ben Aflek
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Nakon što je pevačica fotografisana sama, sada je načinila još jedan potez koji podgreva tračeve o ljubavnom kraju. Dženifer Lopez je "lajkovala" objavu na Instagramu koja je dodatno podstakla glasine o razvodu. Naime, reč je o objavi koju je kreirala savetnica za veze Lena Marsak, a koja je govorila o izazovima veze u kojoj nema "integriteta i poštovanja".

- Ne možete da izgradite zdrav odnos sa nekim kome nedostaju integritet i emocionalna sigurnost - stajalo je u objavi koju je Dženifer podržala lajkom.

Dženifer Lopez, Ben Aflek
foto: The Hollywood JR/Spot / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pevačica je ovim pokazala da u njenom braku sa glumcem nešto ne štima, te da je nova šansa koju su dali svojoj ljubavi izgleda već prokockana.

Problemi u braku

Prema informacijama Page Six-a, problemi u braku Dženifer Lopez i Bena Afleka su počeli pre nekoliko meseci kada je Dženifer povećala broj radnih obaveza i počela da se priprema za svoju turneju.

Drugi izvor je otkrio da Ben Aflek više ne živi sa Dženifer, ali i pored toga, par tvrdi da još uvek nisu spremni za razvod, već da rade na svom braku. Prema InTouchu, Aflek i Lopez idu na savetovanje za parove, a Ben je voljan da učestvuje otvorenog uma, iako nije oduševljen ceo procesom.

Gde su Dženifer i Ben?

Prema tvrdnjama Page Six-a, Lopez i Aflek nisu fotografisani zajedno poslednjih 47 dana, a pevačica je nedavno sama prisustvovala ovogodišnjoj Met Gali. Ova činjenica dodatno je podgrejala spekulacije o trenutnom stanju njihovog braka.

Dok javnost spekuliše o budućnosti njihovog odnosa, Dženifer Lopez i Ben Aflek nastavljaju da privlače pažnju medija svojim potezima i postupcima, dok se očekuje da će javno progovoriti o svemu što se dešava u njihovom privatnom životu.

(Kurir.rs/SrećnaRepublika/J.M.)

Bonus video:

00:36

Među prisutnima je bila glumica Anica Dobra

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track