"SVE JE STAVLJENO NA KOCKU": Mnogi smatraju da brak Vilijama i Kejt VISI O KONCU, a evo kako bi izgledao najgori scenario (FOTO)
Foto: i-Images / Eyevine / Profimedia

RAZNE TEORIJE KRUŽE

"SVE JE STAVLJENO NA KOCKU": Mnogi smatraju da brak Vilijama i Kejt VISI O KONCU, a evo kako bi izgledao najgori scenario (FOTO)

Pop kultura -

Pre nego što je krajem marta princeza od Velsa, Kejt Midlton (42), otkrila da ima rak, krenule su razne teorije o tome šta se događa u braku između nje i princa Vilijama. Kejt do tada u javnosti nije viđena tri meseca, a na društvenim mrežama razvile su se razne teorije.

Govorilo se da Vilijam ima ljubavnicu, Saru Rouz Henberi, s kojom se često druži jer je iz kraljevskih krugova te da je Kejt to saznala i zbog toga ne izlazi iz kuće. Iako je Sara to negirala, Kejt je shvatila da javnost neće prestati postavljati pitanja o njoj pa je snimila video u kojem je priznala da ima rak i da ide na preventivne hemoterapije.

Sara Rouz Henberi, Sara Rouz Čolmondeli, Princ Vilijam, Rouz Henberi, Kejt Midlton
foto: Splash News / Splash / Profimedia

Iz Bakingemske palate se nisu oglašavali o navodnom razvodu Kejt i Vilijama, a na društvenim mrežama kruži teorija kako čak i ako je istina da su im odnosi narušeni, nema šanse da će se razvesti.

Kejt Midlton, princ Vilijam
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia in lump sum head 500 x 397px IMMEDIATELY Preostale narudžbe za dostizanje ograničenja: 1194 Slično

"U najgorem slučaju, živeće odvojeno, svako u 'svojoj' kući. Neko vreme dok stvari ne postanu bolje. Puno je toga na kocki da bi samo tako odustali od svega", složni su pratioci.

Kejt i Vilijam su krajem aprila proslavili 13. godišnjicu braka, tokom kojeg su dobili troje dece - sinove Džordža (10) i Luisa (6) te kćer Šarlot (9). Princeza je zbog raka potpuno prestala da obavlja kraljevske dužnosti, a njen deo posla preuzeo je na sebe Vilijam.

( Kurir.rs / Story.hr / T.B. )

Bonus video:

10:04

VELIKA ANALIZA EKSPERATA ZA KURIR: Britanska monarhija na pomolu NAJVEĆE KRIZE IKADA! Šta se krije iza fotošopirane slike Kejt?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track