DO SKORO KUKALA NAD NJEGOVOM SUDBINOM, A SAD NE DAJE NI 5 PARA ZA BIVŠEG: Osudili ga na 30 godina robije, a ona "CVETA" (FOTO)
Foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

provodi se

DO SKORO KUKALA NAD NJEGOVOM SUDBINOM, A SAD NE DAJE NI 5 PARA ZA BIVŠEG: Osudili ga na 30 godina robije, a ona "CVETA" (FOTO)

Pop kultura -

Bižu Filips, bivša žena Denija Mastersona, posrnulog glumca i zvezde serije "Lude 70-e" koji je u zatvoru zbog seksualnog napastovanja, trenutno uživa u odmoru s dizajnerkom Niki Hilton Rotšild i ćerkom Majkla Džeksona, Paris Džekson.

U subotu je bivša glumica podelila niz fotografija snimljenih tokom putovanja južnom Francuskom sa slavnim prijateljicama, a njihov odlazak u Evropu je proglasila "najboljim izletom ikada".

Bižu Filips
foto: Printskrin/Instagram

Naime, u toku je i brakorazvodna parnica između Filips i Mastersona. Podsetimo, popularni glumac i zvezda hit serije "Lude sedamdesete", osuđen je na 30 godina doživotne robije zbog silovanja dveju žena pre više od 20 godina u svojoj kući u Holivud Hilsu.

Deni Masterson
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

U maju 2023. Masterson je proglašen krivim za dveju od tri optužbe za silovanje, a osuđen je u septembru. Uoči izricanja presude, Filips je zatražila od suda da budu popustljiviji, napisavši da je Masterson divan otac njihovoj 10-godišnjoj kćeri Fijani.

- Potreban nam je više nego što možete zamisliti. Znam da je osuđen za ozbiljne zločine, ali čovek za kojeg sam se udala bio je samo izvanredan suprug i odan otac našoj kćeri - napisala je Filips. Takođe je primetila da je Masterson još uvek bio duboko uključen u razvoj svoje kćeri uprkos zatvoru.

Bižu Filips
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

- Daleko je naprednija od svojih vršnjaka, i to u svim predmetima. Čita knjige za čak tri razreda više od svog, a to sve zahvaljujući vođstvu i pažnji njenog oca - stoji u molbi 44-godišnje Filips.

Kako piše Page Six, prijatelji su navodno uverili Filips da prekine sve veze s Mastersonom kako bi zaštitila njihovu kćer.

Deni Masterson
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

- Nedavno su joj prijatelji i porodica rekli da pre svega bude majka i da razmisli o razvodu jer to stvarno pokazuje njenoj ćerki da na kraju ljudi moraju biti odgovorni za svoje postupke - rekao je izvor u septembru prošle godine.

- Bižu takođe to radi kako bi zaštitila svoju imovinu i svoju budućnost. Ne želi da izgubi novac, zemljište i stan zbog tužbi protiv Denija - istakao je izvor. Međutim, odvela je Fijanu u posetu svom ocu nekoliko dana nakon njegovog 48. rođendana.

Osuđeni silovatelj pristao je da potpuno starateljstvo nad njihovom ćerkom da Filips.

( Kurir.rs / Jutarnji.hr / T.B. )

Bonus video:

04:11

POSTOJI STRAH DA LI ĆE SE SILOVATELJ OPET IZVUĆI Marković: Nisu potrebni pokazatelji borbe da bi se zlostvaljanje DOKAZALO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track