Čuveni američki voditelj i komičar Džimi Kimel poznat je po pravom šou koji pravi u svojim emisijama.

Sinonim je za radost i smeh, ipak, privatno ovaj čuveni komičar sa svojom porodicom trenutno prolazi kroz veliku bitku.

Emotivna poruka

profimedia0762282214.jpg
Patrick T. FALLON / AFP / Profimedia 
foto: Patrick T. Fallon / AFP / Profimedia

Njegov sedmogodišnji sin Bili operisan je proteklog vikenda treći put, a Džimi je u objavi na Instagramu zahvalio svima na pažnji i lepim željama.

- Ovog vikenda naš Bili je bio podvrgnut trećoj (od tri, nadamo se) operaciji na otvorenom srcu. Ušli smo u ovo sa puno optimizma, ali i skoro isto toliko straha - napisao je Kimel.

Bili je prošao prvu operaciju srca 2017. godine, nakon što se rodio, a Kimel se od tada posvetio zalaganju za reformu zdravstvene zaštite u SAD.

Zahvalio se lekarima i svakog poimenično naveo. Kimel je takođe pohvalio svoju suprugu Moli „za to što je jača nego što bi svaka mama trebalo da bude“ i opisao svog sina Bilija kao „najtvrđeg (i najsmešnijeg) sedmogodišnjaka kojeg poznaje“.

- Ima toliko roditelja i dece koja nemaju sreće da odu kući posle pet dana. Molimo vas da se molite za njih - navodi se u njegovoj objavi.

Urođena srčana mana

Mali Bili rođen je 2017 godine, a njegov otac je nedugo nakon toga u svojoj emisiji otkrio da njegov sin ima retku urođenu srčanu manu. U proteklom periodu imao je dve operacije, a Džimi je redovno izveštavao sve o napretku u zdravstvenom stanju naslednika.

(Kurir.rs/I.M.)