Gost emisije "Puls Srbije" bio je poznati glumac Slobodan Ćustić, koji je govorio o svom iskustvu kao umetnik u penziji i izazovima koje penzionisanje nosi.

- Mislim da je situacija teška. Ne osećam se kao penzioner, osim kad vidim izveštaje iz banke o minuloj zaradi. Od kolega sam čuo da su penzije očajno male, što je šokantno, pogotovo za poznate umetnike. Jedina sreća je što glumac ne može biti stavljen van vremena; uvek postoje likovi naših godina koje možemo igrati. Ali da se ja pitam, nikad ne bih otišao u penziju. Imam veliku porodicu i, kad imam desetak dana pauze, tek tad shvatim da sam penzioner. Nemam mnogo vremena za druge projekte jer svi znaju da sam zauzet - rekao je glumac.

Kurir televizija "PENZIJE SU OČAJNO MALE, SITUACIJA JE TEŠKA!" Slobodan Ćustić o iskustvu kao umetnik u penziji: Jedina sreća je u OVOME


Ćustić je komentarisao i sukobe interesa u umetničkoj zajednici:

- Ova država je puna različitih struja, kao ogromna elektrana koju svi troše, a niko ne plaća račune. Uvek nađemo razlog za sukobe i podele, što je nepotrebno. Ima dovoljno prostora i resursa za sve nas - istakao je.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.


Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs