ZAVODNIK U KOŽNIM PANTALONAMA JE U CELIBATU VEĆ 9 GODINA: Žene širom sveta ludele za njim, a evo zašto je odlučio da APSTINIRA
Foto: Dimitrios Kambouris / Getty images / Profimedia

DOK NE NAĐE PRAVU

ZAVODNIK U KOŽNIM PANTALONAMA JE U CELIBATU VEĆ 9 GODINA: Žene širom sveta ludele za njim, a evo zašto je odlučio da APSTINIRA

Pop kultura -

Muzičar Leni Kravic (60) bio je poznat po dugoj listi devojaka iza sebe, nekima možda i više nego po svojim hitovima. No sad se nalazi na duhovnom putovanju zbog kojeg apstinira. Tvrdi kako se kloni fizičke intimnosti sve dok ne pronađe onu pravu.

Za svoj promiskuitet muzičar "krivi" oca, NBC voditelja vesti Saj Kravica, koji je imao aferu dok je bio u braku sa njegovom majkom, glumicu Roksi Roker.

Leni Kravic
foto: Profimedia

"Nakon braka, postao sam više kao on, postao sam igrač", rekao je o svom završenom braku 1993. s glumicom Lisom Bonet za The Guardian.

"Ne sviđa mi se to. Nisam hteo da budem takav. Bile su potrebne godine discipline i odgovornosti da ne dopustim svojim željama da me preuzmu", objasnio je, pa dodao kako je disciplina rezultirala s devet godina celibata dok čeka da pronađe životnu partnerku.

"To je duhovna stvar. Postao sam jako odlučan na svojim putevima i načinu na koji živim", dodao je.

Leni Kravic
foto: Kadic

Način na koji živi obuhvata redovne odlaske u teretanu i pridržavanje pravilne ishrane.

"Meni je potrebno puno napornog rada i discipline da bih bio zdrav. To znači da kad želim da jedem brzu hranu, ja to ne radim", rekao je, pa dao primer toga koliko je disciplinovan.

"Recimo, sinoć. Radio sam ceo dan, intervjui, probe do noći, vraćam se kući u 23 sata. Moram nešto da pojedem. Sada je 1 sat ujutro. Nisam uspeo da vežbam. Otišao sam u teretanu i odradio 90-minutni trening u 2 ujutro. Ne želim da budem u teretani u dva ujutru, ali znam da moram. Zato što je to deo moje discipline - radi se o telu, umu i duhu. Želim da su sva ta tri elementa usklađena. Ako je moje telo u formi, a moj duh i um nisu, onda je to samo nešto lepo za gledanje ili nešto čime se mogu pohvaliti", rekao je.

Leni Kravic
foto: Printskrin/Instagram

Pevač je bio u braku s Bonet s kojom je dobio ćerku Zoi (35), koja je uspešna glumica. Nakon razvoda 1993., izlazio je s manekenkom i pevačicom Vanesom Paradajs. Kasnije je bio veren i za Adrianu Limu i za Nikol Kidman, iako nijedna veza nije prerasla u brak.

( Kurir.rs / Jutarnji.hr / T.B. )

Bonus video:

01:38

EGZIBICIONIZAM ILI NORMALNA POTREBA? Seks na JAVNOM mestu može SKUPO da vas košta (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track