OCU ZADALA NAJNIŽI UDARAC PA SE UDRUŽILA SA MAJKOM: Ćerka Anđeline Džoli je njena kopija, a glumica ne može da SAKRIJE PONOS
Foto: Anthony Harvey / Shutterstock Editorial / Profimedia

nove tenzije

OCU ZADALA NAJNIŽI UDARAC PA SE UDRUŽILA SA MAJKOM: Ćerka Anđeline Džoli je njena kopija, a glumica ne može da SAKRIJE PONOS

Pop kultura -

Slavna glumica Anđelina Džoli pojavila se na promociji svog novog filma, a crvenim tepihom je prošetala u pratnji svoje ćerke Vivijen.

Njih dve su bile obučene skoro identično, u muško odelo, obe su izgledale snažno i srećno, kao da su dobile bitku.

Vivijen Džoli Pit, Anđelina Džoli
foto: MediaPunch / Shutterstock Editorial / Profimedia

A ponosna majka nije mogla da sakrije zadovoljstvo na licu zbog privrženosti sa ćerkom.

Odrekla se očevog prezimena

Podsećamo, Vivijen je pre nekoliko dana bila u centru pažnje javnosti kada se sazalo da je odbacila prezime svog oca Bred Pita.

Obožavaoci su primetili da je 15-godišnja Vivijen izbacila "Pit" iz svog imena u pozorišnom programu za The Outsiders, brodvejsku produkciju na kojoj je radila sa svojom majkom.

Vivijen Džoli Pit
foto: MM/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Na spisku je navedena kao "Vivijen Džoli". Nije poznato da li je ovo ime čisto umetničko ili je i ona napravila zakonsku promenu.

Ipak, mnogi su ovaj potez okarakterisali kao najniži uradac koji ćerka može da zada ocu, a slično ponašanje imaju i ostala deca slavnog para.

I ostala deca se distanciral od Pita

Najstarije biološko dete Breda i Anđeline, Šajlo - upravo je najavila da na 18i rođendan i ona odbacuje prezime slavnog oca, pa se i ona sada preziva samo Šajlo Džoli.

Šajlo Džoli Pit
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Pored Šajlo i Vivijen, Bred i Anđelina su roditelji Vivijeninog brata blizanca Noksa, i troje usvojene dece: Zahare (19), Paksa (20) i Medoksa (22).

Anđelina Džoli, Šajlo Džoli Pit
foto: Anthony Harvey / Shutterstock Editorial / Profimedia

Od kako su se razveli, deca stoje na strani Anđeline Džoli, a Bred Pit je kod njih u kući okarakterisan kako alkoholičar sklon nasilju. Glumac je uspešno izbegao ovu etiketu u javnosti, pa svi mediji o njemu pišu sa pohvalama, pogotovo sada kada se zabavlja sa Ines Ramos.

(Kurir.rs/I.M)

Bonus video:

03:10

Životna ispovest Feđe Štukana: Anđelina Džoli i Bred Pit su mi dali ideju da sve stavim na papir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track