"PALATA SE SVIM SILAMA TRUDI OVO DA ZATAŠKA": Teorije zavere o braku Kejt Midlton i princa Vilijama se USIJALE! "Nečeg ima..."
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia in lump sum head 500 x 397px IMMEDIATELY Preostale narudžbe za dostizanje ograničenja: 1194 Slično

ne prestaje se sa raznim nagađanjima

"PALATA SE SVIM SILAMA TRUDI OVO DA ZATAŠKA": Teorije zavere o braku Kejt Midlton i princa Vilijama se USIJALE! "Nečeg ima..."

Pop kultura -

Princeza od Velsa, Kejt Midlton (42), krajem marta je otkrila da ima rak i da ide na preventivne hemoterapije. Kraljevski stručnjaci tada su govorili kako je bila prisiljena da snimi video i progovori o svom zdravstvenom stanju jer su se počele širiti razne priče. Govorilo se da je umrla i da se u automobilu sa Kerol Midlton vozi Kejtina dvojnica, a najjače su bile spekulacije da je princ Vilijam prevario Kejt sa Sarom Rouz Henburi.

One se nisu stišale i dalje, pa se Sara oglasila o aferi i demantovala takve navode. Kritičari na društvenim mrežama uvereni su da "nečeg ima" između Vilijama i Sare jer su oni prvi govorili da Kejt ima rak, i zbog njihovih pritisaka, tvrde, Kejt je rekla istinu o svom zdravlju.

princ Vilijam, Kejt Midlton, Sara Rouz Henberi
foto: Stephen Pond / PA Images / Profimedia

"Pritisnućemo ih da priznaju i za razvod", "Palata sigurno zna da je u procesu razvod, ali ih pokriva", "Više ni ne pričaju", "Možda se nisu već razišli, ali situacija između njih sigurno nije najbolja", pišu pratioci.

Kejt Midlton, Sara Rouz Henberi, princ Vilijam
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia, James Whatling / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Inače, Kejt i Vilijam krajem aprila su proslavili 13. godišnjicu braka i objavili nikad viđenu fotografiju. Njome su nakratko utišali glasine kako im je brak na klimavim nogama. Ovih dana situacija ispred Bakingemske palate mnoge podseća na dan kada je poginula princeza Dajana, Vilijamova i Harijeva majka. Britanci, a i turisti, ostavljaju cveće i poruke podrške princezi Kejt.

( Kurir.rs / Story.hr / T.B. )

Bonus video:

10:04

VELIKA ANALIZA EKSPERATA ZA KURIR: Britanska monarhija na pomolu NAJVEĆE KRIZE IKADA! Šta se krije iza fotošopirane slike Kejt?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track