"VILIJAM JE KEJT SATERAO U ĆOŠAK" Pokušavaju da SAKRIJU šta se dešava sa njihovim brakom, a mnogima je PROMAKAO OVAJ DETALJ
Foto: Stephen Pond / PA Images / Profimedia

šta će se dogoditi?

"VILIJAM JE KEJT SATERAO U ĆOŠAK" Pokušavaju da SAKRIJU šta se dešava sa njihovim brakom, a mnogima je PROMAKAO OVAJ DETALJ

Pop kultura -

Princ Vilijam rado je viđen na brojnim dešavanjima, naročito nakon vesti da njegov otac kralj Čarls II i supruga Kejt Midlton imaju rak.

Njih dvoje povukli su se iz javnog života, kralja smo imali prilike da vidimo par puta, a Kejt niko nije video mesecima unazad.

princ Vilijam
foto: GEORGE ROGERS-POOL / Sipa Press / Profimedia

Dok javnosti nije obelodanjeno da Kejt ima rak, na mrežama su krenule da kruže nove zavere, poput toga da Vilijam ima ljubavnicu, koje nisu opovrdgnute, niti su se oglašavali povodom toga.

Svaki put šalje poruku

Ipak, princ izgleda želi da svojim svakodnevnim istupima u javnosti pošalje poruku obožavaocima ovog bračnog para.

princ Vilijam
foto: i-Images / Eyevine / Profimedia

Uvek je nasmejan i raspoložen, druži se sa ljudima, zastaje i razgovara sa mnogima... Tako je bilo i ranije, ali mnogi kažu da nije bio toliko posvećen ljudima.

- Činjenica da je uvek nasmejan, čak i kada nije na lokacijama gde su kamere, svakako je znak da je Kejtino zdravlje nabolje - navode pratioci,a prenosi Story.hr.

Neki su zaključili da će spekulacije o razvodu princa i princeze ostati samo to - spekulacije, jer palata očigledno nema nameru da to objavljuje.

Vilijam i Čarls imaju važno pravilo

kralj ČArls, princ Vilijam, kralj Čarls
foto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Podsetimo se samo reči princa Harija, koji je u svojoj knjizi #Rezerva” otkrio izreku koju su slepo pratili njegov otac, brat i ostali članovi kraljevske porodice kada su mediji u pitanju – „Nikad se ne žali, nikad ne objašnjavaj”.

Čini se da veruju da će uspeti da uvere pratioce da je Kejt dobro i da se popravlja, tako da će glasine o razvodu na kraju prestati. Ili će priznati da je njihova ljubav prekinuta. Sve zavisi šta je istina.

Kejt nema izbora

Kejt Midlton
foto: Printscreen/Instagram

„Vilijam je saterao Kejt u ćošak“, rečenica je koja se često može pročitati na društvenim mrežama, ali kritičari smatraju da nije tačna jer je i sama Kejt rekla da detalje o svom zdravlju neće iznositi u javnost.

Vilijam je možda mogao da joj predloži da ne izlazi da ne bi doživela neprijatne situacije, na primer, da je neko ne pita za razvod, rak i slično, jer bi to moglo da bude stresno za nju.

I verovatno joj je bilo previše što je u martu morala da snimi snimak na kojem je javnosti otkrila da ima rak.

(Kurir.rs/I.M.)

Bonus video:

10:04

VELIKA ANALIZA EKSPERATA ZA KURIR: Britanska monarhija na pomolu NAJVEĆE KRIZE IKADA! Šta se krije iza fotošopirane slike Kejt?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track