PRVO OGLAŠAVANJE ROD STUJARTA NAKON VENČANJA NJEGOVOG SINA: Ponosni otac pohvalio se fanovima, a mladencima je ovo poručio (FOTO)
Foto: Promo

čestitamo

PRVO OGLAŠAVANJE ROD STUJARTA NAKON VENČANJA NJEGOVOG SINA: Ponosni otac pohvalio se fanovima, a mladencima je ovo poručio (FOTO)

Pop kultura -

Slavni roker, Rod Stjuart, nakon venčanja njegovog sina Liama, oglasio se na svom Fejsbuk profilu i uputio im prelepu čestitku.

Kao i svaki ponosni roditelj, i Rod je jedva dočekao da se, na društvenim mrežama, pohvali o srećnom zbivanju u njegovoj porodici.

Njegov sin Lijam, oženio je Nikol Artukovič, njegovu dugogodišnju devojku poreklom iz Hrvatske, a oduševljeni svekar odlučio je da se pohvali svojim fanovima, pa je objavio fotografiju na kojoj su porodično ispred crkve, a mladencima je uputio želje i čestitke.

Rod Stjuart
foto: Printscreen/Facebook

''Neizmerno sam ponosan što sam svedočio prekrasnoj ceremoniji venčanja mog sina Lijama i njegove neveste Nikol. Kakav divan spoj porodica Stjuart i Artukovič. Neka nastave da pronalaze radost, ljubav i smeh dokle god su živi i neka imaju još mnogo beba koje će se pridružiti malom jednogodišnjem dečaku Luiju'', poželeo je Rod.

Petar Grašo
foto: Printscreen, Jaroslav Novák / TASR / Profimedia

Podsetimo, sin muzičke zvezde, Lijam Stjuart oženio se u petak u Dubrovniku. On je sudbonosno "da" izgovorio partnerki Nikol Artuković, Amerikanki hrvatskog porekla. Venčanje je obavljeno u crkvi svetog Ignacija, a znatiželjni prolaznici su bili oduševljeni što video vaj lep prizor. Rod Stjuart, koji je nedavno održao koncert u Areni u Beogradu, bio je izuzetno raspoložen. U jednom trenutku je čak i zapevao uz gajde.

Petar Grašo
foto: Printscreen

Ono što je za mladence bilo pravo iznenađenje je dolazak pop pevačaPetra Graša. U Hrvatskoj se danima nagađalo koja će zvezda nastupiti na ovoj glamuroznoj svadbi, koju su mediji već okarakterisali kao svadba godine. Grašov dolazak pokrenuo je lavinu emocija kod mlade, koja je u jednom trenutku i zaplakala od sreće.

Petar Grašo
foto: Printscreen

"Zaista je bilo divno i jako emotivno, Nikol je stvarno bila u šoku od iznenađenja kada me je ugledala. Srećan sam što sam mogao uneti takvu radost i sreću u njihov poseban dan - poručio je Petar Grašo dan nakon venčanja o kojem bruji ceo svet."

(Kurir.rs/J.M.)

Bonus video:

00:34

Rod stjuart otpevao najveci hit - i’d rather go blind

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track