Milijarderka Džoselin Vajldenštajn ne prestaje da šokira javnost svojim izdanjima.

profimedia0590883097.jpg
Profimedia 
foto: Profimedia

Ona je prošlog meseca uživala u proslavi veridbi sa svojim 27 godina mlađim izabranikom Lojdom Klajnom, a footgrafije sa iste su šokirale svet.

Koga ona laže?

Proslava je održana u jednom restoranu u Los Anđelesu. Džoslin se odmah zatim Instagramu pohvalila fotografijama sa verenikom, a na prvi pogled je bilo jasno da ih je fotošopirala.

Sve njene fotografije na Instagramu izgledaju besprekorno - Džoselin nema ni jednu boru ili bilo kakvu nepravilnost, međutim u stvarnom životu to baš nije tako.

Svi zgroženi njenim pravim licem

Ipak, koliko god se trudila ne može da sakrije pravu istinu, budući da paparaci redovno objavljuju njene nemontirane fotografije. Tako su je snimali kada je došla da proslavi veridbu sa Klajnom, kao i za stolom dok su čekali večeru.

Fotografije pre i posle šokirale su sve, a poneki su bili i zgroženi.

dzoselin-profimedia0779162323.jpg
Faye Sadou/MPI / Capital pictures / Profimedia 
foto: Faye Sadou/MPI / Capital pictures / Profimedia

Njeni pratioci su često prozivali Džoslin da je preterala sa fotošopom, ali izgleda da i dalje nastavlja. Ona je samo ograničila komentare na Instagramu kako njeni pratioci više ne mogu da ostavljaju njene kritike.

Međutim na drugim društvenim mrežama, nizali su se brojni komentrari, gde se ističe da ona nije ista osoba na mrežama i uživo, kao i da je preterala i upropastila sebe.

Preterala sa zahvatima

dzoselin-vildenstajn-profimedia0748436870.jpg
Pichichipixx / SplashNews.com / Splash / Profimedia 
foto: Pichichipixx / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Džoselin je nekada krasila prirodna lepota, a mnogi kažu da je bila jedna od najlepših poznatih plavuša.

Prva operacija koju je uradila je fejslifting, i obavila ju je zajedno sa bivšim mužem 1998. godine, kada mu je rekla "da mu oči izgledaju kao vreće". Od tog trenutka nije mogla da se zaustavi.

profimedia0576366095.jpg
Profimedia 
foto: Profimedia

Na njenom licu vidljivi su ožiljci od višestrukih zahvata, koje uključuju i rekonstrukciju očiju jer je Džoselin želela kose mačje oči, filere, operacije nosa i brojna zatezanja.

(Kurir.rs/I.M.)

Bonus video:

Instagram SORAJA RASKOPČALA TOP I SILIKONI IZLETELI: Golišava starleta ponovo mami jači pol, a ženama nije jasno šta joj je sa GLAVOM! VIDEO