U CRVENIM BOKSERICAMA PORED ŠANKA: Muzičar tri dana slavio venčanje sina, pa POPUSTILE SVE KOČNICE, sa mlađim se ZABAVIO U BARU
Foto: Kurir/T. T.

FOTO

U CRVENIM BOKSERICAMA PORED ŠANKA: Muzičar tri dana slavio venčanje sina, pa POPUSTILE SVE KOČNICE, sa mlađim se ZABAVIO U BARU

Pop kultura -

Venčanje godine u Hrvatskoj održano je u petak u Dubrovniku, gde su svoje sudbonosno "da" izgovorili hokejaš Lijam Stjuart, sin legendarnog muzičara Roda Stjuarta, i Nikol Artuković, Amerikanka hercegovačkih i konavoskih korena.

Luda žurka i atmosfera

Rod Stjuart
foto: Printscreen/Facebook

O ludoj zabavi izveštavalo se danima u hrvatskim medijima, a specijalan gost bio je Petar Grašo zbog kog je mlada i zaplakala.

Rod je danas je na društvenim mrežama objavio porodičnu fotografiju ispred crkve sv. Ignacija, gde je upriličeno venčanje.

Petar Grašo
foto: Printscreen

"Neizmerno sam ponosan što sam svedočio prekrasnoj ceremoniji venčanja mog sina Lijama i njegove neveste Nikol. Kakav divan spoj porodice Stjuart i porodice Artuković. Neka i dalje pronalaze radost, ljubav i smeh dok god su živi i neka rode još mnogo beba koje će se pridružiti njihovom malom jednogodišnjem dečaku Luiju", poručio je Rod mladencima.

Rod za šankom u boksericama

Ali, nakon ovoga, Rod je rešio da se našali. Nakon venčanja objavio je fotografiju na kojoj stoji pored šanka sa spuštenim pantalonama i pokazuje crvene bokserice.

Ova slika nastala je u baru dubrovačkog hotela u kojem je održan prijem za zvanice, a crvene bokserice svima su privukle pažnju.

Rod Stjuart
foto: Prinstscreen/ Instagram

Uz njega sedi njegov najmlađi sin Ejden Patrik, a uz fotografiju piše: "Kako osramotiti svog najmlađeg u baru hotela nakon dugog aktivnog vikenda."

Ludo se zabavio na primorju

Slavni roker poznat je po svom smislu za humor i opuštenoj prirodi, pa je tako tokom svadbenog slavlja na dubrovačkoj tvrđavi Lovrenac uzeo metlu i pomeo opuške s podijuma za ples.

(Kurir.rs/Mondo/I.M.)

Bonus video:

00:29

Koncert Rod Stjuarta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track