Albanska pevačica Bleta Redža poznatija kao Bibi Reksa ponovo je doživela incident na nastupu nakon što je 18. maja prošle godine pogođena telefonom usred nastupa. Tada je napadač Nikolas Malavanja iz Nju Džerzija uhapšen, a pevačica je završila sa šavovima na licu. Nikolas je dobio kaznu od 40 sati društveno korisnog rada.

Pevačica je pre incidenta pokazala dvogalvog orla na bini. Sve se dogodilo pri kraju nastupa, i koncert je naglo prekinut. Pevačica se posle incidenta oglasila i na Instagramu i na Tiktoku poručivši: "Dobro sam".

Sada je ponovo bila meta napada, a snimak je postao viralan na društvenim mrežama.

Novi incident desio se ponovo na nastupu kada su je fanovi iz publike gađali dok je pevala. Bibi je nekoliko puta prekidala svoj performans, a više od deset posetilaca je udaljeno sa nastupa kako bi se stvari smirile.

"Ako želiš da me udariš u lice, već sam tužila jednog momka. Volela bih da postanem bogatija opet", poručila je pevačica nakon napada.

Ovaj događaj je bio jedna od mnogih u opasnom trendu da publika na koncertima baca određene predmete na izvođače. Konkretni motivi u ovom slučaju nisu poznati. Ali u drugim slučajevima, fanovi su bacali telefone na pevače/pevačice ne da bi ih pogodili, već u nadi da će na neki način stupiti u interakciju sa njima kada im se vrati telefon. Podsećanja radi, Hari Stajls pogođen je u novembru 2022. bombonama u oko tokom nastupa.

(Kurir/BlicŽena/ M. J)

Bonus video:

Kurir televizija "SVAĐALI SMO SE, TUKLA SAM I JA NJEGA I ON MENE!" Pevačica o odnosu sa suprugom: Ranije ga nije bilo kući, sada ga TERAM MOTKOM