KANJE VESTA ASISTENTKINJA TUŽILA ZA ZLOSTAVLJANJE: Obećao joj milione, a tražio da mu OVO radi!
Kanje Vest, Foto: Profimedia

PRESAVILA TABAK

KANJE VESTA ASISTENTKINJA TUŽILA ZA ZLOSTAVLJANJE: Obećao joj milione, a tražio da mu OVO radi!

Pop kultura -

Kontroverzni muzičar Kanje Vest mesecima je meta svih svetskih medija zbog odnosa prema svojoj partnerki Bjanki Ćensori. Dok se svet zgražava zbog ovog para i toga što Bjanka ćuti na sva poniženja, jedna žena je digla glas protiv njega. Reč je o nekadašnjoj reperovoj asistentkinju koja ga je optužila za zlostavljanje.

Kanje za zaposlio Loren Piskiotu u julu 2021. godine, nakon što ju je upoznao dok je pripremao svoju modnu liniju. Ona tvrdi da je takođe sarađivala s njim i radila na nekoliko numera sa albuma "Donda". Ova lepotica tvrdi da je Kanje masturbirao tokom telefonskih razgovora s njom i pitao je da li može čuti ili pogoditi šta radi, piše TMZ.

Loren u svojoj tužbi dodaje da repera tuži i za kršenje ugovora i nezakonit raskid ugovora, emotivan stres koji joj je nanet i za to traži odštetu od tri miliona dolara.

Bivša reperova asistentkinja tvrdi da je otpuštena 2022. godine nakon što nije dobila obećano unapređenje Vestovom „šefu osoblja“ uz platu od četiri miliona dolara. Ona takođe tvrdi da otpremnina od više miliona dolara nikada nije isplaćena.

U tužbi, Loren navodi da je radila u muzičkoj industriji 15 godina, sarađivala sa Vestom u prvoj kolekciji njegove ženske modne linije i dala doprinos za tri pesme na njegovom albumu Donda. Takođe, tvrdi da ju je Vest angažovao kao svog „izvršnog asistenta/ličnog asistenta“ i ponudio joj godišnju platu od milion dolara pod uslovom da mu je bila na raspolaganju „24/7“. Piskiota, bivši model OnliFans, kaže da je zarađivala milion dolara godišnje od svog računa na platformi. Ali godinu dana nakon što ju je zaposlio, Vest je rekao da želi da bude „slična Bogu“ i ponudio joj milion dolara da izbriše nalog, što je ona i učinila. Sada tvrdi da je počela da dobija eksplicitne poruke od Vesta i da je on masturbirao pred njom dok je bio na letu za Pariz.

(Kurir/theguardian.com/M.J. )

Bonus video:

00:09

SRPSKI MODNI DIZAJNER DOŽIVEO JE SVETSKU SLAVU 2009. GODINE! Povukao se iz javnog života, a sada je postao ŽENA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track