Glumica Trina Makgi, koja je bila zvezda hit serije "Boy Meets World", objavila je neverovatne vesti na svom Instagram profilu. Trina je bila deo ovog diznijevog projekta od 1997. do 2007. godine.

Naime, jednom rečenicom podigla je veliku buru, a reakcija fanova samo su se nizale.

- U nežnom dobu, sa 54 godina, saznala sam da sam trudna. Molimo vas da nas blagoslovite svojim molitvama za siguran porođaj. Hvala - kratko je poručila Trina ne želeći da otkriva previše detalja.

Glumica je lepe vesti tajila od javnosti, sve dok je jedan od fanova nije upitao da li je u blagoslovenom stanju nakon jedne fotografije. Kao iz topa odgovorila je da jeste. Prvobitno se mislilo da je u pitanju šala jer jer u šestoj deceniji, međutim, Makgi zaista uživa u iščekivanju bebe.

Ponosna trudnica čeka četvrto dete čeka sa suprugom Marčelom Tedfordom sa kojim se venčala 2008. Iz braka sa Rendalom Kortlandom Dejvisom ima dvoje dece, treće dete donela joj je prethodna veza.

(Kurir/M.J)

Bonus video:

Kurir televizija IZAZOVNA MIRKA VASILJEVIĆ NA CRVENOM TEPIHU BEZ BRUSA! Glumica otkrila kako je bez Vujadina Savića: Uvek nađem nekoga za veče!