BRITANSKI MILIONER SE OŽENIO, PRINC VILIJAM DOŠAO NA VENČANJE BEZ KEJT! Hari u poslednjem trenutku odustao EVO I ZAŠTO (FOTO)
Venčanje Olivije Henson i Hjua Grosvenora, Foto: Profimedia

LUKSUZ NA SVE STRANE

BRITANSKI MILIONER SE OŽENIO, PRINC VILIJAM DOŠAO NA VENČANJE BEZ KEJT! Hari u poslednjem trenutku odustao EVO I ZAŠTO (FOTO)

Pop kultura -

Jedan od najbogatijih Britanaca vojvoda od Vestminstera Hju Grosvenor venčao se sa Olivijom Henson. Gala ceremonija ispraćena je pod budnim okom britanske javnosti, a sve je prištalo od luksuza. Mladenci su se zavetovali na večnu ljubav u Česterskoj katedrali u Češiru.

Ovo venčanje najavljivalo se mesecima, a mnogi smatraju da će biti najraskošnije ove godine. Celokupna ceremonija počela je od od 11 časova, kada su počele zvanice da se okupljaju ispred katedrale u Česteru. Prvo je stigao mladoženja, a potom i mlada i to u automobilu marke "bentli" iz 1930. godine.

Svadba godine
Svadba godinefoto: Profimedia

Nakon ceremonije u katedrali, mladenci su se sa zvanicama uputili na imanje Iton gde je upriličeno grandiozno slavlje. Mladina venčanica bila je jedna og glavnih tema. Ova svedena i šik haljina imala je i posebnu simboliku. Naime, kako pišu britanski mediji, venčanica je bila boje slonovače, a na rubovima je bila ukrašena delovima vela koji je Olivijina prabaka nosila na svom venčanju davne 1880. godine. Ova prelepa venčanica delo je poznate londonske dizajnerke Eme Viktorije Pein. Bidermajer je napravljen od cveća ubranog iz bašte porodične kuće u Itonu, a tijara je napravljena od Faberžeovog lista mirte iz 1906. godine.

Raskoš na sve strane
Raskoš na sve stranefoto: Profimedia

Princ Vilijam na venčanju godine

U centru pažnje osim mladenaca bio je i princ Vilijam. On se pojavio sam bez pratnje supruge Kejt Midlton koja je u postupku lečenja od kancera.

Vilijamov brat princ Hari u poslednjem trenutku odustao je od dolaska na venčanje kako bi izbegao neprijatan porodični susret.

(Kurir.rs/Ona)

Bonus video:

01:47

SVIRAO SAM SRPSKE PESME NA SVADBI NORVEŠKE PRINCEZE Jovan Pavlović u Pulsu Srbije otkrio kako je izgledalo KRALJEVSKO VENČANJE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track