BJANKA SENZORI PONOVO ŠOKIRALA JAVNOST: Svi su IZBEZUMLJENI njenim stajlingom, po Instagramu pršte komentari, a Kanje Vest...
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

ŠOKANTNO

BJANKA SENZORI PONOVO ŠOKIRALA JAVNOST: Svi su IZBEZUMLJENI njenim stajlingom, po Instagramu pršte komentari, a Kanje Vest...

Pop kultura -

Poznati reper, Kanje Vest, i njegova supruga, Bjanka Senzori, poznati su po tome da svojim načinom odevanja izazivaju skandale.

Podsetimo da su prošlog leta napravili veliku buru u medijima kada se Bjanka pojavila veoma oskudno obučena, u trikovo dubokog dekoltea, sa rupom između nogu. Ubrzo posle toga, Kanje je samo dolio ulje na vatru zbog svog ponašanja na gondoli u Veneciji, zbog čega su mu trajno zabranjenje vožnje istom.

Kanje Vest, Bjanka Ćensori
foto: COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Ovaj kontraverzni par sada je stigao u Firencu i ponovo sve ostavio bez teksta. Naime, kao što je i bilo za očekivati, na tapetu je stajling Bjanke Senzori koja se, ovog puta, pojavila u dugoj, širokoj haljini ali bez donjeg veša.

Iako je njen autfit sada pokrio čitavo njeno telo, Italijani nemaju niti jednu reč hvale za nju, a nisu je štedeli ni u komentarima ispod objave.

"Zimi šeta gola, leti obučena," napisao je jedan od pratilaca.

"Izgleda kao da se umotala u zavesu za tuš," dodao je drugi.

"Niko ne razume da se ona spremila za ulazak u operacionu salu," šaljivo je napisao treći.

Kanje Vest
foto: Printscreen/Instagram

Sa njom pod ruku, stigao je i njen suprug, Kanje Vest, koji je juče proslavio 47. rođendan, ali za razliku od svoje drage, on je obučen sasvim obično. Dok se njeno telo providi kroz tananu tkaninu, on se pojavio u belim panatalonama i majici na duge rukave.

(Kurir.rs/J.M.)

Bonus video:

01:25

POZNATA GLUMICA NAMESTILA KOLEGINICI, STAVILA TUĐ NOVČANIK U NJENU TORBU! Skandal pred predstavu: Ovo su uradili kada su saznali!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track