VIKTORIJA JE EKSPLODIRALA KAO NUKLEARNA BOMBA: "Ne mogu da verujem da me je tako osramotio", tajne Bekamovih otkrivene u knjizi
Foto: VICTOR AUBRY / Sipa Press / Profimedia

"Kuća bekamovih"

VIKTORIJA JE EKSPLODIRALA KAO NUKLEARNA BOMBA: "Ne mogu da verujem da me je tako osramotio", tajne Bekamovih otkrivene u knjizi

Pop kultura -

Svima je poznato da su Dejvid i Viktorija Bekam, u jednom momentu njihovog braka, živeli odvojeno zbog niza problema koji su se nadvili nad njima. O tim istim problemima, ali i o njihovoj borbi da opstanu i sačuvaju brak, govori i knjiga "Kuća Bekamovih" autora Toma Bauera.

"Pre osam godina, mnogi mediji objavljivali su niz negativnih priča o Bekamovima. Doduše, njih dvoje jesu bili otuđeni ali su uspeli da, i tokom tog perioda, zadrže poslovni odnos i sačuvaju svoj brend," tvrdi autor knjige i dodaje da njegovo delo pokazuje totalno drugačiju sliku slavnog para od one koja je predstavljenja u popularnoj Netflix seriji "Bekam".

Bekamovi
foto: Profimedia

Naime, njihove turbulencije u braku počele su izjavom Rebeke Lus, bivše asistenkinje Dejvida Bekama, u kojoj je tvrdila da je njegova ljubavnica.

Dok se, zbog ovih tvrdnji, vodila medijska hajka, mnogi su zaboravili na to da su prve pukotine u njihovom braku nastale, 2016. godine, kada je Dejvid živeo u Majamiju, a Viktorija u Londonu.

Tokom Londonske nedelje mode, te godine, Viktorija je zamolila Bekama da se dođe u London na večeru u njenu radnju u Dover ulici. Dejvid je pristao ali, umesto da vreme provede sa svojom suprugom, sve vreme je zurio u njene gošće. Mnogi su, još tada, komentarisali da su se njih dvoje žučno posvađali pre zabave i da je razlog njegovog dolaska odnosno Viktorijinog poziva, bio da bi pokušali da se pomire. Nažalost to veče, umesto da završi u zagrljaju sa svojom ženom, Dejvid je završio na aerodromu žureći na let za Njujork," izjavio je Tom, a preneo "Mirror".

Bekamovi
foto: AP

Dve godine kasnije, autor knjige tvrdi da se situacija među njima nije ni malo poboljšala već da se, naprotiv, pogoršala.

Oboje su hranili negativne priče o drugoj strani obraćajući se svojim omiljenim tabloidima. Jedna od takvih je i, navodno podmetnuta priča, u kojoj je Viktorija, tokom letnjeg raspusta, svojoj deci konstantno ponavljala kako "tata nije varalica". Dejvid je njene reči doživeo sarkastično, pa je u afektu dao intervju jednoj australijskoj televiziji i tom prilikom izjavio kako je brak sa bivšom spajsicom "težak posao". Kada je videla taj snimak, Viktorija je eksplodirala kao nuklearna bomba," naveo je Tom u svojoj knjizi i dodala da ne može da veruje da ju je Dejvid tako osramotio.

"Njegovu izjavu je doživela kao izjavu i kao poništavanje sveg truda da sačuva njihovu srećnu porodicu. Očajna, pobegla je na dva dana, u Baden u Nemačkoj, u spa hotel da se smiri, ali nije joj pomoglo. Nedugo zatim, viđena je u Australiji, uplakana i besma, što je samo povećalo spekulacije o njihovom razvodu.

Viktorija Bekam, Dejvid Bekam
foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Sledeća situacija koja je uzburkala medije jeste njihovo pojavljivanje u Glastonberiju, kada je Dejvid viđen na festivalu sa svojim najboljim prijateljem, Dejvom Gardnerom, ali bez Viktorije. Doduše, ona se pojavila kasnije ali, ono što je bilo upitno, jeste Bekamovo slobodno vreme pre nego što je ona stigla.

"Noć pre njenog dolaska Dejvid je do pet ujutru žurkao sa australijskim bikini modelom, Meri Čarteris, sa kojom je sutradan bio i na ručku, ali ga nije završio jer je primio telefonski poziv u kom su mu javili da je Viktorija stigla. Naime, ona ga je zvala više puta, ali joj se nije javio niti odgovorio na poruke, zbog čega je izgledala vrlo besno na njihovom sustretu," rekao je Tom i dodao da krivi njegovog najboljeg druga, Gardnera, jer misli da ga on navodi na ovakve stvari, zbog čega nije bila ni malo oduševljena kada je Dejvid baš njega odabrao za kuma.

Dejvid Bekam, Viktorija Bekam
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

„Njihovo razdvajanje i potencijalni razvod dali su šansu dvojici drugara da što više vremena provode po žurkama, ostajući do jutra. Srećom, Dejvid je ipak odlučio da je bitnije da sačuva svoj brend koji ima sa Viktorijom, pa su ova žurkanja i provodi prestali," rekao je Tom i dodao da Viktorijin brend nikada neće dostići nivo Dejvidove slave, iako se svim silama trudi da bude medijski podržana.

Pomenuta knjiga "Kuća Bekamovih: Novac, seks i moć", na tržištu će se pojaviti 20. juna ove godine i moći će da se kupi za 26 eura (3000 dinara).

Kurir.rs/J.M.

Bonus video:

00:02

Kruz Bekam u provodu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track