ANĐELINA DŽOLI IMA NOVU TETOVAŽU, I TO UZNAD GRUDI: Nosi moćno značenje i svi su gledali u CRTEŽ na njenom telu (FOTO)
Foto: ANGELA WEISS / AFP / Profimedia

VOLI TETOVAŽE

ANĐELINA DŽOLI IMA NOVU TETOVAŽU, I TO UZNAD GRUDI: Nosi moćno značenje i svi su gledali u CRTEŽ na njenom telu (FOTO)

Pop kultura -

Anđelina Džoli bila je pre dve večeri na dodeli Toni nagrada u Njujorku, sa ćerkom Vivijen sa kojom je producirala mjuzikl "The Outsiders", koji je bio nominovan u 12 kategorija. Glumica i njena naslednica napravile su pravi bum svojim stajlinzima, a poznata mama otkrila je i novu tetovažu.

Glumica Anđelina Džoli prošetala je crvenim tepihom u plišanoj haljini modne kuće Versace. Tetovaža iznad njenih grudi jeste crtež ptice u letu.

Anđelina Džoli, Vivijen Džoli Pit
foto: ANGELA WEISS / AFP / Profimedia

Ovaj motiv tetovaže je veoma popularan i ima sledeće generalno značenje: simbolizuje slobodu i metaforički predstavlja težnju ka višim ciljevima i nesputanost duha. Možda za Anđelinu ima još neki smisao.

Glumica koja je bila nominovana za koprodukciju adaptacije romana The Outsiders iz 1967. godine, autorke S. E. Hinton, po čijem delu je rađen i istoimeni film Frensisa Forda Kopole iz 1983. godine, veliki je ljubitelj tetovaža. Podsetimo, njena ćerka Vivijen bila joj je asistentkinja na tom umetničkom projektu.

Anđelina Džoli
foto: Steven Bergman/AFF-USA.COM / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Anđelina Džoli je u aprilu na premijeri mjuzikla The Outsiders na Brodveju pokazala još jednu tetovažu. Glumica ima veliki broj crteža na telu, a odnedavno na unutrašnjoj strani njene ruke piše: "Stay Gold" odnosno u prevodu - ostani veran sebi - što je inače rečenica iz pomenutog mjuzikla.

Istu tetovažu ima i autor scenarija i muzike Džastin Levin, koji je tada pozirao sa glumicom i njenom ćerkom.

Glumica je u avgustu prošle godine kolekciji svojih tetovaža dodala i crteže na srednjim prstima. Tatu majstor kojem je ukazala poverenje Mr. K rekao je da tetovaže nemaju veze sa Bredom Pitom, odnosno da na glumičinim rukama ne piše "odje*i, Brede Pite", kako su fanovi pretpostavljali.

Vivijen Džoli Pit, Anđelina Džoli
foto: Nancy Rivera / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Džoli na srednjim prstima ruku ima "mali bodež koji izgleda kao da probada kožu". Holivudska zvezda je veliki ljubitelj noževa, ima kolekciju ovih predmeta, a 2008. izjavila je ta zbirka ima veze sa porodičnom tradicijom kao i da ju je majka vodila da kupe bodeže kada je glumica imala 11 odnosno 12 godina, piše Page six.

"Nisu to potpuno novi oštri noževi iz prodavnice. To su starinski prekrasni noževi iz drugih zemalja i zaključani su u kutiji tako da ih moj sin ne dira", rekla je Anđelina Džoli 2003. za ABC News.

Anđelina Džoli, Vivijen Džoli Pit
foto: ANGELA WEISS / AFP / Profimedia

Ranije je otkrila i detalj iz svog intimnog života, ističući da je i u ovu svrhu koristila noževe: "Imala sam noževe okolo... na početku svog prvog seksualnog odnosa, izvadila sam noževe i bila je to noć kada smo "napali" jedno drugo. Nije bolelo, bilo je hladno i osećala sam se tako primitivno i tako iskreno".

Glumica je imala i tetovažu posvećenu bivšem suprugu Bredu Pitu, sumnja se da je uklonila taj crtež. Podsetimo, Džoli i Pit bili su u braku od 2014. do 2019. Imaju šestoro dece, Šarlot, Noksa i Vivijen, Medoksa, Paksa i Zaharu. Sva deca osim Noksa odrekla su se očevog prezimena.

(Kurir.rs/ Blic žena/ L. S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track