PRVA BERLUSKONIJEVA ŽENA BILA PRAVA LEPOTICA: Posle 20 godina braka JE OSTAVIO ZBOG MLAĐE, a evo kako danas izgleda (FOTO)
Foto: EPA/ ALESSANDRO DI MEO

buran život

PRVA BERLUSKONIJEVA ŽENA BILA PRAVA LEPOTICA: Posle 20 godina braka JE OSTAVIO ZBOG MLAĐE, a evo kako danas izgleda (FOTO)

Pop kultura -

Bivši italijanski premijer Silvio Berluskoni preminuo je 2023. godine u 87. godini života. Tokom godina njegovog prisustva na političkoj i javnoj sceni pratili su ga ogromni skandali, neretko vezani za njegov ljubavni život.

Silvio Berluskoni
foto: Georges GOBET / AFP / Profimedia

Javnost su uvek interesovale Berluskonijeve partnerke, a poslednjih godina svog života bio je sa pola veka mlađom Martom Fašinom, poslanicom iz njegove stranke.

Ko je prva supruga Silvija Berluskonija?

Prva supruga Silvija Berluskonija je lepotica Karla Elvira Lučija del'Olio (84) koja je imala 24 godine kada je upoznala bivšeg premijera Italije a o kojoj se mnogo pričalo zbog njenog atraktivnog izgleda i lepote. Sreli su se na tramvajskoj stanici u Milanu, razmenili poglede i od tog trenutka se nisu odvajali sve do razvoda 1985. čime je okončan njihov 20 godina dug brak.

Silvio Berluskoni, Carla Elvira Lucia Dall 'Oglio, bivša žena
foto: Splash News / Splash / Profimedia

Godinu dana nakon venčanja dobili su ćerku Marinu, koja je predsednica "Fininvest" i grupe "Arnoldo Mondadori Editor". Sina Pjera Silvija dobili su 1969. godine koji je izvršni potpredsednik i direktor "Mediaset" grupe.

Prvu suprugu ostavio zbog 20 godina mlađe Veronike, a onda je Karla pobegla u inostranstvo zbog tračeva.

Silvio Berluskoni, Veronika Lario
foto: GERARD JULIEN / AFP / Profimedia

Brak Karle i Berluskonija upao je u krizu još 1980. Ni jedno ni drugo nisu otkrivali zašto su rastali, ali se šuškalo da je uzrok bila njegova preljuba. Silvio se ludo zaljubio u 20 godina mlađu glumicu Veroniku Lario (67), koju je sreo u pozorištu u Milanu.

Karla Elvira se nakon razlaza od bivšeg muža preselila u Englesku na nekoliko meseci kako bi pobegla od tračeva. Sporazumno su se razveli 1985. godine iako su njihova deca negodovala zbog odluke da se rastanu.

Silvio Berluskoni
foto: Agi / PA Images / Profimedia

Prva supruga Silvija Berluskonija držala se dalje od javnosti iako je dobijala brojne ponude za intervjue. Njihova deca rekla su da su njihovi roditelji uprkos svemu ostali u prijateljskim odnosima.

(Kurir.rs/M.F)

Bonus video:

05:08

MANIPULATOR! PRITISKA MAJKU DA BI SLOMIO SINA Bivša ljubavnica Miroslava Ilića provalila pevačevu taktiku? NEĆE MU UPALITI!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja