OVAKO JE NEKAD IZGLEDALA BUGARSKA PRINCEZA KOJA JE POJAVOM ŠOKIRALA SVET: Kad vidite njene stare fotke, ništa vam neće biti jasno
Foto: Nikolay DOYCHINOV / AFP / Profimedia

ŠOK TRANSFORMACIJA

OVAKO JE NEKAD IZGLEDALA BUGARSKA PRINCEZA KOJA JE POJAVOM ŠOKIRALA SVET: Kad vidite njene stare fotke, ništa vam neće biti jasno

Pop kultura -

Bugarska princeza Kalina nedavno se nakon dugo vremena pojavila u javnosti, a svojim izgledom šokirala je svet.

Princeza je snimljena u Sofiji u društvu supruga Kitina Munoza i sina Simeona Hasana Munoza, a pažnju je privukla svojim mišićavim bicepsima i licem koje se tokom godina drastično promenilo.

Princeza Kalina
foto: Nikolay DOYCHINOV / AFP / Profimedia

Kako je princeza rođena i odrasla u Španiji, tamošnje medije već je ranije zaintrigirala njena transformacija, a tim povodom su objavili i njenu fotografiju od pre 20-ak godina, na kojima izgleda potpuno drugačije.

"Posvećena sam treniranju s tegovima i fizičkom zdravlju, ja sam sportistkinja", objasnila je princeza svoju drastičnu promenu izgleda.

Kalinu su često prozivali i zbog njenog neobičnog nosa. Iako se stalno šuška o tome da se podvrgnula estetskoj korekciji nosa, reč je o nečemu drugom.

Naime, bugarska princeza Kalina doživela je lakšu povredu zbog koje je polomila zube prilikom pada. Tokom lečenja zuba došlo je do infekcije u vilici, pa je morala na ozbiljnu operaciju kako bi se sprečilo širenje infekcije. To je uticalo i na izgled njenog nosa.

Princeza Kalina
foto: Angel Naval/MARINA PRESS / Shutterstock Editorial / Profimedia

Inače, Kalina je jedina ćerka kralja Simeona II i njegove supruge Margarite, a rođena je u Madridu 1972, kao njihovo peto dete.

Završila je prestižne škole, a poznato je da je vegetarijanka i da govori nekoliko jezika.

Princeza Kalina
foto: MC/MARINA PRESS / Shutterstock Editorial / Profimedia

U braku je od 2002. godine, a njen suprug je poznati španski pomorski navigator i istraživač. Munoz je stariji 14 godina od Kaline, a iako su se venčali u Rimokatoličkoj Crkvi, dobili su blagoslov i Pravoslavne Crkve, pisao je El Mundo.

Bračni par je 2007. dobio sina, kog je Kalina nazvala po svom ocu, a dečak je prvi član bugarske kraljevske porodice koji je rođen u Bugarskoj, još od 1937. godine. Dečaka su krstili prema pravoslavnim običajima.

(Kurir.rs/ Dnevnik.hr/ L. S.)

Bonus video:

17:04

PRINC FILIP I PRINCEZA DANICA EKSKLUZIVNO ZA KURIR TV: Kraljica Elizabeta bila stidljiva! Otkrili da li će pristustvovati sahrani

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track