GLUMAC NASRED ULICE DOŽIVEO POMRAČENJE UMA: Počeo je da VRIŠTI na sav glas, a za sve je kriva OVA ŽENA - kamere su sve snimile
Foto: JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

svi su gledali u njega

GLUMAC NASRED ULICE DOŽIVEO POMRAČENJE UMA: Počeo je da VRIŠTI na sav glas, a za sve je kriva OVA ŽENA - kamere su sve snimile

Pop kultura -

Glumac Džad Lou našao se u centru pažnje usred ulica Njujorka. On je imao poslovni angažman gde se priprema za jednu novu, veoma uzbudljivu ulogu. Naime, popularni glumac glumi vlasnika noćnog kluba Džejka Fredkena, a partnerka na setu mu je glumica Ejbi Li (37).

Džad Lou u dramatičnoj sceni
Džad Lou u dramatičnoj scenifoto: JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Paparaci su ih uvhatili tokom snimanja napetog dijaloga tokom kojeg je on vrištao iz sve snage. Sve je delovalo totalno realno kao da glumac u trenu doživljava pomračenje uma.

Prvo je fotografisan u ležernoj beloj trenerci i majici kao iz teretane, a potom u prefinjenom crnom odelu. Džad ima nekoliko zahtevnih scena punih dinamike, a sudeći prema kadrovima, odlično se snašao u svakoj.

Glumac ima veoma intenzivne kadrove
Glumac ima veoma intenzivne kadrovefoto: JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Naime, seriju režira Oskarom nominovana Laura Linej, koja je prethodno režirala i glumila u hit seriji "Ozark". Na setu je nekoliko puta fotografisana kako priča s glumcem, a nosila je patike i bila veoma opuštena, a ujedno je odusala samopozdanjem bodreći glumačku postavu i ekipu iza scene, piše Daily Mail.

Nova Netfliksova serija

Smeštena u nedostižni svet njujorškog noćnog života, Netfliksova serija je fokusirana na braću koju glume Džad Lou i Džejson Bateman, koji je inače glumio supruga redateljke Lini u nagrađivanoj kriminalističkoj drami "Ozark" koja je završila 2022., nakon pet godina prikazivanja.

(Kurir.rs/M.J)

Bonus video:

06:40

ZOVU ME NA SVADBE, DO SAD BIH KUĆU SAGRADIO Malo je poznato da OVAJ GLUMAC IMA NEVEROVATAN GLAS: Ranije sam izbegavao, A SADA...

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track