ISPLIVALA FOTOGRAFIJA DŽASTINA TIMBERLEJKA IZ POLICIJE: Teturao se, a tvrdio da je popio "SAMO JEDNO PIĆE" (FOTO)
Foto: Profimedia

drama

ISPLIVALA FOTOGRAFIJA DŽASTINA TIMBERLEJKA IZ POLICIJE: Teturao se, a tvrdio da je popio "SAMO JEDNO PIĆE" (FOTO)

Pop kultura -

Pre noći je širom sveta odjeknula vest da je popularni pevač, Džastin Timberlejk uhapšen je zbog vožnje u alkoholisanom stanju u Hemptonsu.

Hapšenje se dogodilo u ponedeljak uveče u Sag Harboru u Njujorku. Pop zvezda je danas bila na sudu, a sledeće ročište zakazano mu je za 26. jul. U predstojećim danima, Džastin ima dva koncerta, kasnije ove nedelje u Čikagu, a zatim dve uzastopne večeri u Medison Skver Gardenu u Njujorku sledeće nedelje, ali još uvek nije poznato da li će ova situacija uticati na njegovu turneju.

@totsntaters Justin Timberlake’s mugshot has been released by police. You can clearly see his eyes are blood shot and glossy. He was pulled over after blowing through a stop sign and swerving back and forth in the road. #justintimberlake #justintimberlakedwi #justintimberlakearrested ♬ Breaking News Background Music (Basic A)(1001538) - LEOPARD

Naime, kako je preneo "NBC Čikago", Džastin je, navodno, popio samo jedan martini, ali i da je, pri zaustavljanju policije imao vidno "staklaste" oči i da se alkohol osetio čim je spustio prozor automobila. Takođe je navedeno da je pao na alko-testu, kao i da nije mogao da hoda pravo niti balansira na jednoj nozi.

Mnogi na mrežama su komentarisali da su uplašeni od njegovog pogleda, kao i da bi voleli da mogu da se napiju od jednog martinija.

Prema Izvorima bliskim Džastinu, njegovi prijatelji su pokušali da ubede policajce da ga puste ali, umesto toga, pevač je odveden sa lisicama na rukama.

Džastin Timberlejk
foto: Profimedia

"18. juna 2024. Džastin Timberlejk je uhapšen u Sag Harboru zbog vožnje u alkoholisanom stanju. On će danas, u jutarnjim časovima, biti priveden pred sud u selu Sag Harbor. U ovom trenutku, nemamo više komentara," navedeno je jutrašnjem saopštenju Sag Harborške policije.

Podsetimo, Džastin je uhapšen u ponedeljak uveče zbog vožnje u alkoholisanom stanju zbog čega je proveo noć u pritvoru u stanici Sag Harbora u Njujorku.

Džastin je, navodno, otišao u hotel da se nađe sa prijateljima na večeri i oko pola jedan, rečeno je, ušao je u svoj auto da bi se odvezao tamo gde je odseo. Međutim, samo što je seo za volan, policija ga je zaustavila i privela.

(Kurir.rs/J.M.)

Bonus video:

05:42

BIKOVIĆ JE IZBAČEN IZ SERIJE IZ OVA DVA RAZLOGA! Glumac iz Njujorka: Čudi me da je uopšte i dobio ulogu u takvom projektu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track