ANA BRNABIĆ I MILICA ĐURĐIĆ UŽIVALE U KONCERTU NIKA KEJVA: Nisu skidale osmeh, njihove modne kombinacije su ČISTA ELEGANCIJA
Foto: Antonio Anhel/ATA Images

modni pogodak

ANA BRNABIĆ I MILICA ĐURĐIĆ UŽIVALE U KONCERTU NIKA KEJVA: Nisu skidale osmeh, njihove modne kombinacije su ČISTA ELEGANCIJA

Pop kultura -

Svetska senzacija Nik Kejv održao je sinoć koncert na Platou Geozavoda u okviru manifestacije "Belgrade River Fest".

Karte za ovaj spektakl bile su rasprodate mesec dana unapred, a u prvim redovima uživale su mnoge poznate ličnosti među kojima je bila i predsednica Narodne skupštine Srbije Ana Brnabić i njena partnerka Milica Đurđić.

Belgrade River Fest
foto: Antonio Anhel/ATA Images

Uživajući u muzičkoj magiji austrijskog muzičara, nisu skidale osmeh sa lica, a svima je za oko zapao stajling Milice Đurđić, koji su mnogi ocenili kao elegantan i pravi modni pogodak.

Anina partnerka ponela je šarenu odevnu kombinaciju, gde joj je dužina i haljine i ležeran kroj omogućila da odiše elegancijom, a sve je začinila klasičnim belim salonkama koje ne izlaze iz mode.

Sa druge strane i predsednica Narodne skupštine nije zaostajala za Milicom po pitanju stila i elegancije, a odlučila se za tamno plavu košulju i crne pantalone, čime je postigla ozbiljan, a ležeran izgled.

Belgrade River Fest
foto: Antonio Anhel/ATA Images

U koncertu su sinoć uživali i najbolji teniser Novak Đoković sa suprugom Jelenom, kao i mnoge ličnosti iz domaćeg šoubiza poput Jelene Tomašević, Ivana Bosiljčića, Ane Đurić Konstrakte, Sergeja Trifunovića, Zorana Đorđevića i mnogih drugih ličnosti.

(Kurir.rs/I.M.)

Bonus video:

42:03

ANA BRNABIĆ NA KURIR TELEVIZIJI: Celo gostovanje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track