"KEJT NAS JE SVE PREVARILA" Kruže šokantne TEORIJE ZAVERE o princezi: Mesecima se krila, a onda iznenadila i svi se pitaju JEDNO
Foto: James Veysey / Shutterstock Editorial / Profimedia

NE VERUJU JOJ

"KEJT NAS JE SVE PREVARILA" Kruže šokantne TEORIJE ZAVERE o princezi: Mesecima se krila, a onda iznenadila i svi se pitaju JEDNO

Pop kultura -

Princeza od Velsa, Kejt Midlton (42), pojavila se u javnosti tokom proteklog vikenda, nakon što je šest meseci nismo videli. Delovala je vrlo srećno i uzbuđeno, stalno je pozdravljala okupljene i smeškala im se. Otkako je u martu otkrila da ima rak i da ide na preventivnu hemoterapiju, širile su se razne priče o njenom zdravlju.

Palata se nije oglašavala, osim tada kada je pre tri meseca "naredila" princezi da u javnost izađe s detaljima o svom stanju. Pre nekoliko dana se konačno oglasila i otkrila kako se oseća. Otkrila je i kako je dobila pregršt predivnih poruka, ali i iskustava onih koji su imali rak. Zahvalila im je svima na rečima koje su nju i princa Vilijama spasavale u teškim trenucima.

Kejt Midlton
foto: Yui Mok / PA Images / Profimedia

"Kao što svi koji prolaze hemoterapiju znaju, postoje dobri i loši dani. U tim lošim danima osećate se slabo, umorno i morate telu da date odmor. Ali u dobrim danima, kada se osećate snažnije, želite najbolje da iskoristite to što se osećate dobro. Moje lečenje je u toku i trajaće još nekoliko meseci.

Kejt Midlton
foto: James Veysey / Shutterstock Editorial / Profimedia

U javnost je izašla 15. juna, povodom službene proslave rođendana kralja Čarlsa, u sklopu ceremonije Trooping the Colour. Nosila je belo-crnu kreaciju i šešir istog dezena, a mnogi su komentarisali količinu kose koju princeza ima. Smatraju kako se ne radi o njenoj pravoj kosi jer se zbog hemoterapije najčešće izgubi kosa.

Kejt Midlton
foto: Kensington Palace / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

"Samo sam znatiželjna. Izgubila sam kosu već nakon nekoliko tretmana hemoterapije. Samo me zanima zašto njoj nije opala kosa nakon što mesecima ide na hemoterapiju. Mislite li da ima periku ili postoji hemoterapija nakon koje ti ne opada kosa?', upitala je jedna žena na društvenim mrežama. Bilo je raznih komentara. Jedni su rekli kako nosi "čipkastu periku s pramenovima kose", a drugi smatraju da novija hemoterapija nema opadanje kose kao nuspojavu.

Kejt Midlton, Princ Vilijam
foto: Stephen Lock / Zuma Press / Profimedia

Ipak, bilo je i onih koji smatraju da su princezi frizeri namerno stavili kosu u punđu, i to na način kako zna nekad da nosi, kako bi uverila javnost da se radi o njenoj kosi.

"Kejt nas je još jednom prevarila", komentarisali su.

(Kurir.rs/ Story.hr/ L. S.)

Bonus video:

10:04

VELIKA ANALIZA EKSPERATA ZA KURIR: Britanska monarhija na pomolu NAJVEĆE KRIZE IKADA! Šta se krije iza fotošopirane slike Kejt?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track