ŽENA DŽASTINA TIMBERLEJKA UHVAĆENA USRED SKANDALA OKO HAPŠENJA PEVAČA: Evo šta ona radi dok joj PIJANOG MUŽA privodi policija
Foto: Jose Perez / SplashNews.com / Splash / Profimedia

PREDANA POSLU

ŽENA DŽASTINA TIMBERLEJKA UHVAĆENA USRED SKANDALA OKO HAPŠENJA PEVAČA: Evo šta ona radi dok joj PIJANOG MUŽA privodi policija

Pop kultura -

Glumica Džesika Bil, supruga pevača Džastina Timberlejka, predana je poslu bez obzira na nedaće koje su zadesile njnenog supruga. Bil je uslikana kako snima svoju nadolazeću seriju "The Better Sister", prenosi Daily Mail. Snimanje je bilo u Njujorku, nedaleko od Sag Harbora, mesta gde je policija privela njenog supruga nakon što je odbio alko-test.

Džesika Bil
foto: Jose Perez / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Kako navode strani mediji, osim vožnje u alkoholisanom stanju, pevač nije poštovao saobraćajne propise i nije ostao u svojoj traci. Suđenje je zakazano za 26. jul, a Timberlejk još uvek planira da održi svoja dva nastupa ove nedelje u Čikagu u sklopu svoje turneje koja je započela u aprilu. Mnogi su do sada zadivljeni produkcijskom vrednosti koncerata i same turneje.

Lebdeća platforma iznad bine samo je jedan upečatljivi element o kom se govori. Međutim, visoka produkcija znači i visoku cena karata. Kako piše Daily Mail, najjeftinije ulaznice iznosile su 81 dolar, a one najbolje 5.897 dolara. Iako pevač planira da nastupi još dve večeri u Čikagu, nije sigurno hoće li se koncerti u Njujorku stvarno održati.

Džastin Timberlejk, Džesika Bil
foto: Profimedia

Na celu situaciju nisu mogli da ostanu ravnodušni ni obožavatelji njegove bivše, pop pevačice Britni Spirs, koji su pevača nazvali licemernim jer je pre izvesnog on uticao na nju da prestane da pije. Iako je Timberlejk demantovao da je svoj govor 2007. na Brit Awardu bio usmerio na pevačicu, obožavatelji misle drugačije.

"Prestani da piješ! Znaš ko si. Tebi se obraćam. Postaćeš neuredan. Mediji će reći nešto loše o tebi", kazao je tada.

Inače, Timberlejk i Bil u braku su od 2012. godine, a zajedno imaju dva sina - šestogodišnjeg Silasa i četvorogodišnjeg Finisa.

(Kurir.rs/ Daily Mail/ Jutarnji.hr/ L. S.)

Bonus video:

01:06

Bizarni video Britni Spirs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track